Chystá se kniha zaměřená na Alien: Isolation
Alien: Isolation Novinka Chystá se kniha zaměřená na Alien: Isolation

Chystá se kniha zaměřená na Alien: Isolation

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One PlayStation PlayStation 3 Apple iOS Android Android

Nabídne náhled pod pokličku tvorby.

Reklama

Alien: Isolation od Creative Assembly zaslouženě patří mezi ty nejlepší videoherní horory, které si můžeme zahrát, kdy navíc se jedná o velice příjemné rozšíření "vetřelčího" univerza, jež i zdárně pracuje s nastavenou estetikou prvních snímků (dobová recenze zde).

Nicméně včera se uskutečnil tzv. Alien Day, během něhož fanoušci vzpomínají a oceňují tuto sérii, kterou v roce 1979 přivedl k životu režisér Ridley Scott.

A právě během tohoto dne, zkušený videoherní novinář Andy Kelly oznámil, že chystá knihu, která se bude věnovat právě hře Alien: Isolation.

Její název je Perfect Organism, kdy se skrze ní budeme moci ponořit do zákulisí tvorby této hry, přičemž mimo jiné podrobněji zjistíme, jak byla vystavena skvělá umělá inteligence samotného Vetřelce, jasněji nám budou popsány jednotlivé postavy a jejich příběhy a dostaneme komentáře k samotným úrovním.

Chystá se kniha zaměřená na Alien: Isolation

Jestli vás tedy taková kniha zajímá, můžete podpořit její vznik na stránkách Unbound, kde lze získat jak digitální, tak i fyzickou verzi, ale i nějaké bonusy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama