Chystá se live stream k 5. výročí hry NieR Automata
NieR: Automata Novinka Chystá se live stream k 5. výročí hry NieR Automata

Chystá se live stream k 5. výročí hry NieR Automata

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Čekat můžeme i nějaké nové informace nebo oznámení.

Reklama

Square Enix bude 23. února v 18:00 JST (tedy v 10:00 našeho času) pořádat speciální live stream k 5. výročí hry NieR Automata, viz zpráva z Twitteru níže. Sledovat jej budete moci pouze na kanálu Niconico.

V první část živého přenosu se zaměří na neformální rozhovory a ohlédne se za uplynulými pěti lety a také dojde k "oznámení nějakých informací". Nebude chybět ani nějaké překvapení.

Druhou polovinu vysílání bude tvořit exkluzivní Q&A segment (otázky a odpovědi) pro členy Niconico Premium na téma „věci, na které se chcete vývojářského týmu zeptat u pátého výročí“. Dotazy lze zadávat prostřednictvím tohoto formuláře.

Mezi přednášející bude producent série NieR Yosuke Saito, kreativní režisér série NieR Yoko Taro, herní designér hry NieR Automata Takahisa Taura a dvorní skladatel série NieR Keiichi Okabe.

NieR Automata poprvé vyšla v Japonsku pro PlayStation 4 již 23. února 2017, následovalo 7. března vydání pro PS4 v Severní Americe a v Evropě 10. března. Přes Steam vyšla PC verze celosvětově 17. března a pro Xbox One opět celosvětově o rok později 26. června 2018. Game of the YoRHa Edition jsme se dočkali ve verzích pro PlayStation 4 a pro PC celosvětově v únoru roku 2019. Vše ze série NieR najdete v obchodě Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama