Chystá se next-gen Call of Duty?
Call of Duty Novinka Chystá se next-gen Call of Duty?

Chystá se next-gen Call of Duty?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

31

Ačkoliv není žádným tajemstvím, že v Infinity Ward aktuálně dělají na novém dílu Call of Duty, nejednoho z vás nejspíš překvapí, že by se plod jejich práce mohl objevit i na konzolích příští generace.

Reklama

Informace o tom, že kromě aktuálních konzolí se (nejspíš) Modern Warfare 4 objeví i na těch dalších vyhrabali redaktoři sajty Kotaku, kterým jako základ postačil životopis jednoho z vývojářů, Andrew Aya.

V tom totiž stojí, že v současné době dělá na dosud neohlášeném titulu pro třetí Playstation, Xbox 2, PC s podporou DirectX 11 a dosud nepředstavenou platformu. Aby toho ovšem nebylo málo v IW údajně pracují rovněž na high-endovém DX11 kódu pro hry.

Vzhledem k cenám vývoje je nicméně nepravděpodobné, že by tvůrčí celek dělal současně na hře pro dvě generace konzolí a je tedy mnohem pravděpodobnější, že pokud je vše zmíněné pravda, na aktuálních strojích se objeví port „lepší“ verze.

Pokud stále máte své pochybnosti, za zmínku stojí i fakt, že pro Activision by to nebylo nic nového. Obdobného přístupu se svého času dočkalo i Call of Duty 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama