Chystá se patch pro Alpha Protocol
Alpha Protocol Novinka Chystá se patch pro Alpha Protocol

Chystá se patch pro Alpha Protocol

Redakce

Redakce

Jak už tomu tak bývá, nic na tomto světě není bez chyby a co se týče světa herního, tam dostává tahle otřepaná fráze zcela nový rozměr. Jak vám jistě celé davy hráčů potvrdí, tak nějaké ty „mouchy“ se nevyhnuly ani ambicióznímu RPG Alpha Protocol od známých Obsidian Entertainment.

Reklama

Pokud tedy patříte k těm, kteří netrpělivě vyhlížejí opravný patch, pak pro vás máme dobrou zprávu. Jak totiž na E3 potvrdil herní designer Chris Avellone: "Práce na opravě jsou v plném proudu, ale datum vydání je pro hráče zatím velkou neznámou." Na otázku ohledně patche odpověděl zhruba takto: "Pracujeme na jednom, ale zatím nemáme přesné datum vydání."

Jako další se na otázku okolo patche a jeho data vydání vyjádřil vývojář Feargus Urquhart, a to ve smyslu rozdílných názorů vývojářů a vydavatelů: "Chtěli jsme opravu vypustit, co možná nejdříve na základě informací, které jsme obdrželi od hráčů, ale SEGA na to měla jiný názor. Oni chtějí čekat o něco déle a sesbírat co možná nejvíce informací o chybách. To je to co se teď snažíme vyřešit."

Ale to není vše… Feargus Urquhart přispěl ještě dalším zajímavým příspěvkem, který ale možná vaše nadšení trochu ztrpčí. Vyjádřil se totiž na adresu v dnešních dnech velmi populárních DLC: "Právě teď na žádném nepracujeme. Chtěli bychom, ale bohužel."

Nicméně fanoušci nevěšte hlavu. To přeci neznamená, že byste se ho někdy v budoucnu nemohli dočkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama