Chystané novinky do Gran Turismo 6
Gran Turismo 6 Novinka Chystané novinky do Gran Turismo 6

Chystané novinky do Gran Turismo 6

Marek Tvrdý

Marek Tvrdý

5

<strong>Aktualizace</strong>: Patch už vyšel. Co nabízí?

Reklama

Aktualizace: V noci byl vypuštěn patch 1.16 o velikosti 536 MB, který přinesl níže jmenované novinky. Veškeré závody v kariéře jsou plně kompatibilní s režimem B-spec, kde místo hráče jezdí umělá inteligence. Před závodem vyberte z rychlého menu položku B-spec. Kromě toho je nyní možné nalakovat také přídavná zadní křídla. U vozů řady Red Bull X Fan Car došlo k zeslabení zpětné vazby volantu.

Původní zpráva

Pomalu se blíží vydání další aktualizace pro simulátor jezdce Gran Turismo. A opět se dočkáme nové trati a nových vozidel.

Midfield Raceway, již klasická trať v herní sérii Gran Turismo, se konečně představí i na PS3. Poprvé jsme si na ní mohli zajezdit v GT2 a naposledy se objevila v GT4 (a jeho odvozenině GT PSP). A vrátí se ve velkém stylu v nové grafice s plnou podporou změny času i počasí.

Kromě trati se dočkáme nových vozidel v programu Gran Turismo Vision: LEXUS LF-LC GT a Alpine Vision Gran Turismo.

A hlavně se dočkáme nového John Cooper Works Mini, který byl prozatím představen jen na pár obrázcích a konceptech. Snad se již brzy dozvíme více o tomto poněkud tajemném autě.

Před pár dny se na oficiálních stránkách objevily informace o návratu režimu B-Spec, který jsme měli možnost naposledy hrát v GT5. Bohužel reference na tento mod byly ze stránek odstraněny. Včera se na japonském blogu objevil článek, který popisuje dosti rozdílný režim B-Spec, než na jaký jsme zvyklí za GT5. Místo úkolování najmutého řidiče dostaneme možnost většího vlivu na jízdu včetně příkazů ke zrychlení, brždění, předjetí či udržování stopy v závěsu. Pokud pošlete příliš mnoho příkazů, tak řidič ztratí kontrolu nad vozidlem a vyletí z trati. Článek také potvrzuje, že B-Spec by se měl objevit v aktualizaci 1.16.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama