Chystané tituly na 3DS
Blogy čtenářů Článek Chystané tituly na 3DS

Chystané tituly na 3DS

Nintendo 3DS se rozjelo a letos nás čekají tituly, které by mohly oplývat kvalitou a dlouhou herní dobou. Věnoval bych se nadcházejícím titulům v roce…

Reklama

3DS se rozjelo

Nintendo 3DS se rozjelo a letos nás čekají tituly, které by mohly oplývat kvalitou a dlouhou herní dobou. Věnoval bych se nadcházejícím titulům v roce 2012, které jsou letos potvrzeny v Evropě. Letos už vyšly 2 větší tituly: Metal Gear Solid Snake Eater 3D a Resident Evil Revalations a další 2 také očekávané tituly: Tekken Prime Edition 3D a Mario and Sonic At the London 2012 Olympic Games.

Co se nám chystá Nintendo 3DS ?

Titulů vyjde dost, ale věnoval bych se spíš velmi očekávaným titulům. Budou zde převládat především tituly přímo od Nintenda, ale ostaní vývojáři nezůstanou pozadu a vydají taktéž zajímavé tituly.

Hned 23. března nás čeká Kid Icarus: Uprising. Hra již sbíra hodnocení od 8 do 9. Japonský magazín Famitsu ji udělil dokonce perfect score (40/40). Kid Icarus přichází s zajímavým ovládáním. Nabídne i multiplayer a snad i dost kvalitní singleplayer. Já už jsem si hru předobjednal a jakmile ji dohraju určitě sepíšu recenzi i se zkušenostmi v multiplayeru.

Na začátku dubna přijde hra od Segy, jejíž demo je již k dispozici na Nintendo eShop. Hra má název Rhythm Thief & the Emperor’s Treasure. Demo jsem již vyzkoušel a hra používá různé využití dotykového displeje. Jde podle všeho o dobrou logickou hru, ale nejspíš ji vynechám, ikdyž se k ní později vrátím, až bude za levnější cenu.

Květen bude patřit Mariovi. Ten navštíví tenisové kurty ve 3D. Hra bude určitě tahákem Nintenda v předprázdninovém prodeji. Mario Tennis Open, jak zní celý název, přinese poprvé do série online multiplayer. Třeba se Mariův tenis stane fenoménem na 3DS, jak jeho motokáry. Já na hru čekám s velkým očekáváním a nejspíše půjdu i do předprodeje.

V Japonsku již v březnu, ale v Evropě až v červenci. Mluvím o také dost očekávané hře, Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance. Série slaví 10 let a tento titul by měl snad jako první titul na 3DS využít 4GB kartu. Hru vyvijí Square Enix a předchozí díly série byly ohodnocovány dobrým skórem. Mě titul zaujal a zaujmul plno hráčů okolo 3DS. Uvidíme, jaké budou ohlasy z Japonska.

I oblíbená série od Capcomu, Monster Hunter zamíří v Evropě na 3DS. V Japonsku byl Monster Hunter Tri G dobře prodávaný a byla s ním uvedena nová periferie Circle Pad Pro. Hra se tehdy stala hitem a právě z ní 3DSko hodně utržilo i na HW. V Evropě není přesně oznámené datum, ale hra by se mohla objevit po prázdninách. Menší zajímavostí je, že zatímco u nás se uvede s očekáváním Monster Hunter Tri G, tak v Japonsku budou očekávat Monster Hunter 4. Jde vidět, že na sérii Monster Hunter se v Evropě a v Americe zapomíná.

Ubisoft na 3DS nezapomíná taktéž a přivede kladně hodnoceného Raymana origins i na tuto platformu. Tím pokryl všechny aktuální herní platformy. Rayman Origins měl být vydán již 16. března, ale nakonec je posunut až na červen. Důvodem odsunutím by mohlo být přidání co-opu, který měl chybět.

 

Máriův bratr Luigi letos navštíví s duchy 3DS. Ve hře Luigi's Mansion 2, se vydáme do strašidelného domu. Hra je hodně dlouho oznámená a gameplaye byly již na GamesCom 2011, možná již na E3 2011 a stále neznáme konkrétní datum ani v Japonsku. Je to jedna z nejvíce očekávaných her roku a nejspíše nás ani nezklame a pokud Nintendo tento titul chystá pro předvánoční trh, tak snad přines kvalitní hru za tu dobu čekání.

Stejně jako loni i letos uvede Nintendo minimálně dvě hry s Mariem. Loni to byl Super Mario 3D Land a MarioKart 7. Letos už zmíněný Mario Tennis Open a k němu se přidá Paper Mario 3D. RPG verze Maria je snad očekávaná nejvíc ze všech her a já se na ni taky hodně těším. Skoro nejvíc, ikdyž je to v souboji s Luigim. Na Paper Mario 3D všek nevychází žádné rumory, ani oficiální informace. Jen víme, že hra vyjde letos. Stále ani neznáme nějaký bližší název.

 

Animal Crossing série chystá 4. díl. Ten přijde letos na 3DS. Stejně jako u Paper Maria nevíme nic bližšího kromě roku. Nintendo si podle všeho nechává tyhle tituly na předvánoční prodeje. Zřejmě by jsem se mohli dověděť podrobnější informace ke všem hrám na E3, GC nebo TGS.

Professor Layton zamíří letos také na 3DS, ikdyž loni si odbyl prémiéru již v Japonsku. S podtitulem Mask of the Miracle nám zaútočí na naší mysl a udrží nás u displejů mnoho hodin, tak jako to udělalo několik předchozích dílu na Nintendo DS. Jeden z nich budu objednávat a až dohraji,tak přinesu recenzi.

Další slavná značka z Nintendo konzolí, Fire Emblem s podtitulem Awakening přijde na Nintendo 3DS. V Evropě je potvrzené, že vyjde letos, zatímco v Japonsku je oznámené konkrétní datum na 19. dubna. Hra přinese na 3DS poprvé systém stahovatelného placeného obsahu (DLC).

Zajímavé japonské fotbalové RPG Inzauna Eleven se chystá, jak na DS, tak na 3DS. První díl na DS obdržel kvalitní hodnocení a fanoušci rozhodně nevynechají 2. díl na DS. Já se sérií zkušenosti nemám a neznám moc principy, ale 3DS titulem bych rád začal. V Japosnku už tuto hru hrají a studio Level-5 se na 3DS činí jen tím nejlepším.

Nadějným titulem by mohlo být akční RPG Heroes of Ruin. Podílí se něm studio Square Enix. Hra by měla využívat co-op mód až pro 4 hráče. Co-op by měl být, jak lokální, tak online. Titul vypadá slibně a je docela dlouho oznámený. Zatím sice neznáme datum oficiálního vydání, ale snad se bzry dočkáme.

Lego hry se nevyhýbaji 3DSku a i s titulem na Wii U přijde sanboxová hra Lego City Stories.

Je toho dost

Her vyjde spousta. Mohl bych se tady rozepisovat o hrách, které mě minou, proto zde dám jen výčet ostatních, co vyjdou bez nějakého popisku: Bit. Trip Saga, UEFA Euro 2012, Battleship, Chocobo Racing, The Amazing Spider-man, Harvest Moon: The Tale of Two Towns, Nano assasult.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama