Skate Novinka Chystaný nový Skate bude free-to-play titulem

Chystaný nový Skate bude free-to-play titulem

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple iOS Android Android

Také bylo potvrzeno dříve oznámené jméno.

Reklama

Zatímco internetem koluje rozpracovaná verze nového dílu ze série Skate, od které autoři poměrně důrazně odrazují, tak mezitím se dočkáváme i nových oficiálních informací, které přichází skrze vydané video, jež můžete zhlédnout v náhledu.

To oficiálně a ještě jednou ujišťuje, že se tento nový díl bude jmenovat skate., kdy k tomuto názvu se autoři z Full Circle studia odhodlali kvůli tomu, že se nejedná o běžné pokračování, remake či reboot, ale o zcela novou platformu.

Ano, titul se bude řadit k live-service záležitostem, kdy tato navíc bude ještě patřit do kolonky free-to-play.

To znamená, že minimálně prozatím nemáme očekávat další díly, jelikož tato platforma se bude postupně rozvíjet a vylepšovat, kdy vývojáři si při tvorbě stanovili čtyři základní pravidla:

  • Žádné pay-to-win mechaniky
  • Lokace nebude třeba platit
  • Žádné placené lootboxy
  • Žádné placené herní výhody

Mikrotransakcím se ovšem nevyhneme, jen by se mělo jednat o takové, které nebudou otravovat život, tudíž dojde na kosmetické doplňky.

Kromě toho jsme také zjistili, že se hra bude odehrávat ve městě San Vansterdam (příbuzný San Vanelonu z prvních dvou dílů), avšak datum vydání plné verze stále prozrazeno nebylo.

Titul pak míří na PC, PlayStation a Xbox, přičemž nabídne cross-play i cross-progression, tudíž si svůj postup vezmete na každou z platforem, kdy navíc je jedno, na jaké budou hrát vaši přátelé. Vždy si spolu zajezdíte. Z pohledu delšího horizontu je ale také ve vývoji mobilní verze, která taktéž přinese podporu těchto funkcí.

Na závěr pak připomeneme, že se stále můžete přihlásit do oficiálního testu rozpracované verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama