CI Games propustily 10 % zaměstnanců
Novinka CI Games propustily 10 % zaměstnanců

CI Games propustily 10 % zaměstnanců

Filip Svoboda

Filip Svoboda

4

Odchody se dotkly marketingu i vývojářů Lords of the Fallen.

Reklama

Polský vydavatel CI Games potvrdil výpovědi pro 10 % zaměstnanců. Může jít i o nižší desítky lidí. „V zájmu zachování síly a stability učinila společnost CI Games těžké, ale nezbytné rozhodnutí provést cílené propouštění,“ řekl pro GamesIndustry šéf firmy Marek Tymiński.

Podle propuštěných zaměstnanců se měla stát obětí většina marketingového oddělení. Škrty se ale neměly vyhnout ani dvojici studií Hexworks a Underdog stojícími za Lords of the Fallen z loňského podzimu v prvním případě, v druhém za sérií Sniper Ghost Warrior.

Lords of the Fallen byl s celkovými náklady kolem 66 milionů dolarů zatím nejdražším projektem CI Games. Hře se podařilo překonat hranici milionu prodaných kopií v prvních deseti dnech od vydání. Původní stejnojmenný titul z roku 2014 čekal na tuto metu dlouhé měsíce.

„Chtěli bychom každému z [propuštěných zaměstnanců] poděkovat za to, jakou roli u nás během svého působení sehráli. Provádíme další optimalizace obchodních postupů a procesů organizace,“ dodává Tymiński.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama