Čínská verze Souls her vyjde 25. dubna
Sinner: Sacrifice for Redemption Novinka Čínská verze Souls her vyjde 25. dubna

Čínská verze Souls her vyjde 25. dubna

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

Sinner: Sacrifice for Redemption se dostane i k nám.

Reklama

Hra Sinner: Sacrifice for Redemption měla být původně určena pouze pro čínský trh, ale vydavatel Another Indie se postaral o to, že se ji 25. dubna dočkáme i u nás. Těšit se můžeme na verze pro PlayStation 4, Xbox One a pro PC, distribuovanou pouze prostřednictvím Steamu.

Hra od první chvíle sklízí kritiku hráčů za příliš okatou inspiraci sérií Souls, tak si pojďme přiblížit její příběh. Hlavním hrdinou je muž jménem Adam. Muž bez vzpomínek, snažící se porozumět a vypořádat se se svou minulostí. Při postupném odemykání svých vzpomínek se proto musí postavit inkarnacím jeho největších hříchů. Není ale vůbec jisté, zda nakonec dosáhne vykoupení nebo pouze nahlédne do své minulosti.

Sinner: Sacrifice for Redemption se odehrává v temném světě, inspirovaném sérií Souls nebo titulem Shadow of the Colossus. A od začátku hráče připravuje na to, že půjde o napínavý a náročný zážitek. Bojovat totiž budete proti bossům, vytvořeným podle Adamových hříchů. Titul bude využívat systém Sin-down, kdy bude muset hříšník v boji proti ztělesněným hříchům obětovat své síly a statistiky. Odměnou ale bude možnost odemknout více konců a čekat nás mají i nové herní módy a nové funkce.

Sinner: Sacrifice for Redemption vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zdroj: Another Indie

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama