Cities: Skylines se brzy dočkají dalšího rozšíření
Cities: Skylines Novinka Cities: Skylines se brzy dočkají dalšího rozšíření

Cities: Skylines se brzy dočkají dalšího rozšíření

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Vysoká konečně i ve vašem městě!

Reklama

Cities: Skylines je budovatelskou hrou, která od svého vydání v roce 2015 skrze mnoho obsahových balíčků nabobtnala do poměrně úctyhodných rozměrů. A vývojáři z Colossal Order rozhodně nemají v plánu usnout na vavřínech, jelikož nám už 21. května přinesou v pořadí již desátou expanzi, nesoucí název Campus.

Jak tedy samotný název napovídá, budeme si moci ve svých městech zřídit instituce pro vyšší vzdělání se zaměřením na humanitní obory, obchod či přímo univerzitu. Každý z těchto typů má i své vlastní bonusy, kterými ovlivňuje samotné město. Mimo jiné se objeví i sedm nových politik, podporujících právě akademický život.

Jakmile budete mít vysokou školu postavenou a zajetou, můžete se pustit i do některých univerzitních sportů. Rozšíření nabídne americký fotbal, basketball, baseball, atletiku a plavání. Jednotlivé týmy si posléze lze upravovat možnostmi jako jsou vlastní dresy a autobusy, najímaní různých trenérů či určování cen lístků.

Kromě univerzitního obsahu se dočkáme i muzeí, ve kterých můžete vystavovat své vědecké úspěchy, pěti zcela nových map pro vaše další metropole a sedmi nových achievementů.

Cena samotného rozšíření není zatím známá, ale společně s ním vyjdou i dva menší balíčky. Prvním z nich je Campus Radio, přidávající do hry šestnáct nových písní. Druhý je pak Content Creator Pack: University City, jenž nabídne několik nových podob budov pro jednotlivé zóny a patnáct cedulí, ukazujících, že ve městě opravdu bydlí studenti.

Pokud původní hru ještě nevlastníte, tak si ji můžete pořídit na PC, PS4, Xbox One a Nintendo Switch, a to na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama