Civilization VI zdarma
Novinka Civilization VI zdarma

Civilization VI zdarma

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Epic Games Store pokračuje v bezplatné krasojízdě.

Reklama

Čtvrtek 14. května byl na Epic Games Store ve znamení velkých žní, jelikož se tato společnost rozhodla, že všem uživatelům jejich platformy dá k dispozici zcela zdarma premiovou edici populární městské akce Grand Theft Auto 5. To se setkalo dokonce s takovým úspěchem, že prvních několik hodin od spuštění této akce nápor lidí na tento obchod shodil Epicu servery a nemohli jste se tak vůbec přihlásit do jejich launcheru ani na jejich stránky (nebo jen se štěstím). Každopádně tato firma si pravděpodobně usmyslela, že jedny problémy s připojením byly málo, tak se tento týden rozhodla nabídnout další velký AAA titul.

Civilization VI

Tím není nic jiného, než šestý díl veleúspěšné strategické série Civilization, která je původně dítkem legendárního tvůrce her Sida Meiera. Toto pokračování vyšlo původně v roce 2016, kdy sbírala velice kladná hodnocení od kritiků i fanoušků, jelikož přinesla poměrně rozsáhlou žádku inovací, skvělý soundtrack, propracovanopu diplomacii a opravdu vkusný vizuál, jenž byl trochu šmrncnutý komiksem (ačkoliv nemusel sednou každému). Dva roky poté vyšla verze na Nintendo Switch a minulý rok se pak této hry vůbec poprvé dočkali i majitelé konzolí Xbox One a PlayStation 4.

Pokud jste tedy zatím tuto sérií nikdy neokusili, případně jste skončili zatím u nějakého ze starších dílů, tak nyní máte opravdu ideální příležitost si šestý díl minimálně vyzkoušet.

Čas na aktivaci titulu máte do 28. května.

Hra na další týden je opět utajena, avšak podle dřívějších úniků by se mohlo jednat o kolekci her Borderlands: The Handsome Collection.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama