clanek-1-0
Blogy čtenářů Článek článek 1.0

článek 1.0

Zdeněk Šmejkal

Zdeněk Šmejkal

Úplně první článek mého blogu... To je pecka!

Reklama

Úplně první článek mého blogu... To je pecka!

Vážení návštěvníci, rád bych vás touto cestou zde na mém blogu, kde bych rád psal o starších herních titulech. Proto název flashback. Doufám, že tím potěším starší hráče, kteří, třeba i se slzou v oku, zavzpomínají na časy trávené před CRT monitory.

Když už tu teď tlachám tak obecně, možná  bych mohl rovnou obecně zhodnotit to co meli staré hry společné...

Neměli převratnou (next-gen) grafiku, ale měli hratelnost. Některé dokonce pak i příběh a spousta měla neuvěřitelnou obtížnost... ale ta možná byla způsobena jen věkem, ve kterém se ke mě tyto hry dostávali. Na druhou stranu ani teď nejsem schopen některé dohrát. Dnešní vývojáři (až na výjimky) hledí hlavně na to aby to vypadalo. To, že hru dohrajete za den už je tak netrápí. Opravdu jen málokteré herní tituly dokáží uspokojit ve všech směrech. Namátkou třeba Assassins's Creed 2, který oproti jedničce urazil velký kus cesty. Zaklínač, několika hodinový až denní zážitek z nádherného a rozlehlého světa Sapkovského. Moder Warfare 2 (SP)- nepatří k těm nejdelším, ale nahrazuje to intenzitou příběhu. A tak bych mohl ještě chvíli pokračovat, nikoli však tak dlouhou, jak bych si za ta léta vývoje her představoval. Ale abych jen nehanil práci vývojářů... i tak odvádějí skvělou práci! (až na konverze :D )

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama