Článek 6000347
Call of Duty Novinka Článek 6000347

Článek 6000347

Redakce

Redakce

V průběhu dnešního dne jsme aktualizovali galerie obrázků u následujících her: Enslaved, Spider-Man: Shattered Dimensions, Kane & Lynch 2: Dog Days, Commander: Conquest of the Americas a Call of Duty: Black Ops.

Reklama

Enslaved

Galerii takticko-akční adventury Enslaved jsme obohatili o dvaadvacet nových obrázků, na nichž si můžete prohlédnout hlavního hrdinu (opičího muže), jak doslova surfuje na předmětu z budoucnosti, leze po stěnách nebo bobuje s nepřátelskými roboty.

Další obrázky z Enslaved naleznete v galerii

Spider-Man: Shattered Dimensions

Pokud se těšíte na akci Spider-Man: Shattered Dimensions, která nabídne pátrání po tajemném artefaktu „Tablet of Order and Chaos“, který byl rozdělen na čtyři kusy, tak se určitě podívejte na tři nové obrázky s pavoučím mužem.

Další obrázky ze Spider-Mana naleznete v galerii

Kane & Lynch 2: Dog Days

Xbox 360 demoverzi Kane & Lynch 2: Dog Days si může od dnešního dne zahrát pár vybraných šťastlivců. My vám přinášíme několik obrázků, jež nabízí pohled do útrob dema.

Další obrázky z Kane and Lynch 2 naleznete v galerii

Commander: Conquest of the Americas

Aktualizovali jsme také galerii real-time strategie Commander: Conquest of the Americas. V této hře si budeme moci vybrat mezi sedmi evropskými frakcemi, s nimiž se vydáme kolonizovat Ameriku. Samozřejmostí bude těžení různých zdrojů, výroba materiálu, cvičení vojáků a mnoho dalšího.

Další obrázky z Commander: Conquest of the Americas naleznete v galerii

Call of Duty: Black Ops

Tři nové obrázky z veleočekávaného válečného díla Call of Duty: Black Ops. Dva z nich nabízí pohled do kokpitu bojové helikoptéry, kterou budeme moci ovládat. Třetí a zároveň poslední je jakýmsi pohledem z bojové zóny.

Další obrázky z CoD: Black Ops naleznete v galerii

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama