Článek 6005594
Novinka Článek 6005594

Článek 6005594

Daniel Kremser

Daniel Kremser

6

Jak bývá zvykem, ani Ubisoftu se nepodařilo zajistit hladký start betatestu nových Might and Magic.

Reklama

Konkrétně byl vydavatel paralyzován ohromným zájmem, který servery prostě nezvládly. Všechno šlapalo v pohodě pouze první hodinu od spuštění, poté došlo k prvním vážnějším problémům a od té doby se to již vezlo.

Stahovat nějakou rozumnou rychlostí bylo ještě i kolem půlnoci opravdu problémové a navíc docházelo i k několikaminutovým výpadkům serverů. Korunu tomu nakonec nasadily oficiální stránky hry, jež ještě i dnes brzy ráno hlásily chybovou hlášku a zjistit tak nějaké konkrétní informace bylo prakticky nemožné.

Všechny tyto krajně nepříjemné události ostře kontrastují s prohlášením Ubisoftu ještě před startem bety. Očividně to totiž s jejich údajnou připraveností nebylo tak žhavé, jak se nás komunitní manažerka snažila přesvědčit.

Ovšem pořád je ve vzduchu ještě jedna teorie. A sice, že se stal i Ubisoft obětí cíleného útoku hackerů, přesně podle poslední módy. Vydavatel se však k problémům zatím nijak oficiálně nevyjádřil, takže o této možnosti můžeme pouze spekulovat.

Naštěstí se ale všechny problémy již vyřešily. Stránky hry zase běží, jak mají a stahování se již také tváří naprosto bezproblémově. Nezbývá nám tedy nic jiného, než autorům popřát pevné nervy a hodně štěstí v následujících dnech, kdy už snad bude beta probíhat tak, jak má.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama