Článek 6007689
Novinka Článek 6007689

Článek 6007689

Redakce

Redakce

50

Soutěžíme o sběratelskou a běžné edice tahové strategie Might & Magic Heroes VI.

Reklama

Na Zingu vyhlašujeme další soutěž, která tentokrát jistě potěší ostřílené hráče tahových strategií. Máme pro vás totiž soutěž o sběratelskou a běžné edice Might & Magic Heroes VI od české distributorské společnosti Playman.

První vylosovaný se stane majitelem krásné sběratelské edice společně s flash diskem se čtečkou karet. Druhého v pořadí potěšíme běžnou edici hry s tričkem a hrníčkem a třetí vylosovaný taktéž získá klasickou verzi hry s tričkem.

Sběratelská edice Might & Magic Heroes VI obsahuje plakát, artbook, CD se soundtrackem, prsten, tričko, bonusový obsah do hry (2 zbraně, 4 postavy a 1 mapa) a exkluzivní přístup do webové hry Heroes Kingdoms.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje svět, ve kterém se odehrává hra Might & Magic Heroes VI?

Pravidla:

1) Soutěžní e-mail musí být odeslán na soutez@zing.cz2) V e-mailu musí být uvedena správná odpověď + vaše přezdívka, kterou používáte na Zingu a celé jméno i s adresou bydliště.3) O případné výhře budete po skončení soutěže informování e-mailem a váš nick zveřejníme ve speciální novince.4) Soutěže se mohou zúčastnit návštěvníci z České a Slovenské republiky. Pokud však bydlíte na Slovensku, počítejte s tím, že nám budete muset uhradit částku za poštovné.5) Soutěže se nesmí účastnit členové redakce Zing.cz a Indian TV.6) Soutěž bude ukončena v pátek 4. listopadu 2011 ve 12:008) Vyhlášení výherců proběhne v pátek 4. listopadu 2011 v odpoledních hodinách.

Redakce Zing.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama