Článek 8001007
Blogy čtenářů Článek Článek 8001007

Článek 8001007

Redakce

Redakce

Beta tahové strategie Might & Magic Heroes VI startuje již dnes v 18:00 a my se pilně připravujeme do boje, z kterého vám budeme každý den přinášet…

Reklama

Beta tahové strategie Might & Magic Heroes VI startuje již dnes v 18:00 a my se pilně připravujeme do boje, z kterého vám budeme každý den přinášet speciální články.

Za devatero horami a devatero řekami, žil byl jeden mocný král jménem Slavon a ten měl vskutku rozvětvenou rodinu plnou nevraživosti a závisti. A když se stalo, že tento moudrý a mocný král zemřel, jeho vzkvétající zemi Ashan zasáhl chaos a temnota. A tak se mocní bohové říše v čele s velikým Erwanem rozhodli na pomoc povolat nás. Své nejoddanější a nejudatnější hráče, kteří by zvrátili průběh bojů a vytrhli zemi ze spárů temnoty.

Ano, konečně je to tady. Konečně přichází okamžik, na který jsme všichni čekali bezmála pět let. Vývoj Might & Magic Heroes VI se i přes všechny zákeřné odklady blíží ke svému konci a nám se tak dostává jedinečné šance účastnit se uzavřené betaverze. Tedy účastnit se můžete pouze pokud jste si koupili klíč, který je zároveň i kupónem na stokorunovou slevu při koupi plné hry.

Napříč kampaní i multiplayerem

Když se koukneme na obsah bety, musíme se prostě chlapcům z Black Hole Entertainment a Ubisoftu hluboce poklonit. Kde jinde dostanete hned trojici singleplayerových kampaní, a ještě k tomu jeden multiplayerový mód. A to mluvíme stále pouze o betě!

Konkrétně se již ode dneška můžete ponořit do příběhu vévody říše Gryfů a odhalit ovládání a hratelnost nového přírůstku do vaší milované série. Ve třetí kampani pak nahlédneme pod pokličku zcela nové rasy. Svatyně neboli říše Nagů se v historii série objevuje jako hratelná rasa vůbec poprvé a osobně se již nemůžeme dočkat, jak herním stylem zamíchají.

A pozor, stále to ještě není všechno. Pokud se náhodou řadíte mezi skalní fandy a všechny tři kampaně sfouknete za jeden delší večer, čeká na vás „hot seat“ multiplayer, u něhož se dá užít opravdu, ale opravdu ohromný kus srandy. Rozhodně můžeme potvrdit z vlastních zkušeností.

Každý den s Heroes

Ale proč to tady vlastně všechno píšeme? No přece protože se na celou betu děsně těšíme a WoLf-Cz pro vás připravuje menší miniseriál, kde bude všechny nešťastníky, kteří se do hry nedostali, informovat o jejích kvalitách. Takže zase zítra s WoLfem u Might & Magic Heroes VI.

Více informací o hře Might & Magic Heroes VI naleznete v našem katalogu.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama