Článek 8001013
Blogy čtenářů Článek Článek 8001013

Článek 8001013

Redakce

Redakce

Co to sakra je? Šálí mě snad zrak, nebo je to opravdu již 25 let, co jsem prvně navštívil tenhle magický svět. Ale co, čas letí a tak se ani není co…

Reklama

Co to sakra je? Šálí mě snad zrak, nebo je to opravdu již 25 let, co jsem prvně navštívil tenhle magický svět. Ale co, čas letí a tak se ani není co divit, že se již chystám Might and Magic navštívit po šesté. Takže vzhůru na legendární výpravu mého života. Sbohem Azerothe, sbohem Albione. Konečně mě čeká dobrodružství v zemích Ashanu + galerie.

Strastiplná cesta

Ovšem nebudete věřit, co mě hned z kraje mého hrdinského putování postihlo. Na pozvání mocného Erwana mířím na svém bujném oři o padesáti megabitech na širé pláně Ashanu a myslím si, jak jednoduchá to nebude cesta. To by ovšem přede mnou nesměl stát proradný démon ze samých hlubin země galského kohouta.

Ano, bohužel jsem byl nucen se utkat se samotným serverem Ubisoftu o vstup do země mýtů magie a násilí. Ale jak sami vidíte, má armáda složená především z hrdinných kopiníků a kušištníků si s tím dokázala během líté bitvy trvající celou noc a den poradit a ohromného nepřítele přechytračit.

Nejednalo se však o jedinou překážku, kterou si proradní démoni uchystali. No představte si, že všechny ukazatele podél stezky někdo přepsal hloupou hláškou error. S pomocí boží, jsem ale nakonec i tento problémek překonal a konečně stanul na hranicích Ashanu. Byť mě to stálo hned jeden magický nápoj jménem Red Bull a opravdu hodně nervů, rozhodně to stálo za to.

A jak Ashan působí?

Po průchodu úzkou soutěskou má hrdinná a k smrti bojem vyčerpaná armáda rozbila tábor a já se konečně mohl pokochat nádherným světem Ashanu. Celé prostředí působí neskutečně příjemně a uhlazeně. Hned na první pohled mě potěšila možnost posílat z království poštovní holuby označkované bělomodrým S a snadná orientace podél obdélníkových obchodních stezek s označením multiplayer a singleplayer.

S potěšením mohu všechny budoucí cestovatele uklidnit. Zas tak moc se toho od mé minulé páté návštěvy nezměnilo. Ano vláda se zde sice trochu omladila, ale pořád je stejně hloupá a neví do koho se pustit první. Za to neutrální magičtí tvorové, jsou na tom obzvláště dobře a mnohdy musím pár svých skvělých mužů na čtvercových polích i pozbýt. Budiž jim země lehká.

I přesto jsem zvládl obsadit jedno dobře opevněné město a několik dolů. Jediným problémem se tak ukázala býti sličná démonka, ovšem věřím, že i ta se zanedlouho odporoučí pod zem. Stačí pouze v prostě ale přehledně vyvedené vesničce naverbovat pár hloupých sedláků a jde se na to. Přeci se nevzdám, když mě to bojování zatím tak baví.

Tímto bych můj první skromný dopis z démony zmítaného království ukončil. Případní zájemci, kteří se chtějí dozvědět o této podivuhodné zemi něco více, nechť si počkají na mé další zprávy (pokud přežiji) nebo ať vyšlou toho pověstného holuba s velkým S na křídlech.

Další obrázky z bety naleznete v galerii.

Daniel "WoLf-Cz" Kremser

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama