Článek 8001033
Blogy čtenářů Článek Článek 8001033

Článek 8001033

Redakce

Redakce

Pomalu ale jistě překračuji hranice podivuhodného Ashanu a vracím se zpět do našeho světa. Za sebou při tom nechávám hned několik životních zážitků a…

Reklama

Pomalu ale jistě překračuji hranice podivuhodného Ashanu a vracím se zpět do našeho světa. Za sebou při tom nechávám hned několik životních zážitků a úžasných lidí. U srdce mě ale může hřát fakt, že se sem v září znovu vrátím, a tentokráte na podstatně delší dobu. Avšak hoďme za hlavu chmury a vydejme se společně ještě jednou zavzpomínat na ty úžasné momenty, co jsem zde zažil, a o kterých budou jednou potulní bardi obyčejným vesničanům prozpěvovat u práce.

Po krvi lačnící server

Hned na začátku putování jsem se musel s pomocí mé hrdinné armády vypořádat s ďáblem posednutým „ubisoftím“ serverem, jež mě ne a ne pustit přes ashanské hranice. Dobro a čest však nakonec jako v každé správné pohádce zvítězily a já se tak mohl v klidu s minimálními ztrátami vydat vstříc historii. Snad mi to tedy Bratři Grimmové někdy odpustí.

Okouzlující vůdce

Po většinu hrdinského putování jsem dělal společnost Slavovi, s nímž jsem si užil nejednu epickou bitvu. Celkem jsme zvládli hned dvě vítězná tažení, nakopali zadky stovkám démonů a dobyli několikero hradů a pevnůstek. Z mladého a zbrklého hocha se před mýma očima stal rozvážný vládce a taktéž dobrý přítel.

Ukázal mi širé pláně Ashanu a s nimi i celou škálu magických stvoření. Stejně jako krajina i tvorové jsou zde unikátní. Každý má do detailů propracované proporce a musím se přiznat, že jsem nejednou opěvoval i nádheru našich nepřátel. Veškeré kreatury však mohou jen tiše v houští závidět majestátnému Fénixovi. Tak nádherná a okouzlující stvoření se jen tak nevidí a modrobílý plamen budu z hlavy vymazávat jen těžce.

Snový národ Svatyně

Byť mou ctěnou maličkost dokonce povýšil Slava i do šlechtického stavu, nebyl jediným společníkem, s nímž jsem putoval. Krev a pot na čtvercových bitevních polích jsem proléval i po boku sličné Ireny. Ta vládne úžasným  Nagům s nimiž v boji používá docela netypické strategie. Oproti Slavovi se nevrhá do bitev pěkně na férovku, ale praktikuje prohnané úskoky, útoky z dálky a zpomalování soupeře.

Kromě unikátního bojového stylu ale nabízí říše Svatyně ještě něco jiného, a sice úchvatnou kulturu a výtvarný styl. Tato zajímavostmi překypující říše v poměrně velké míře připomíná staré Japonsko dob dávno minulých a musím konstatovat, že se jedná opravdu stylová záležitost.

Trénink a zábava v jednom

Ve svém ohlédnutí nakonec ještě nesmím zapomenout na úžasnou hru s názvem Hotseat. Jak jsem již vypověděl v jednom z předešlých dopisů, je to prostě úžasný zážitek, který by měl vyzkoušet každý. Takže hybaj všichni do krčmy či hospůdky pobrat partu skvělých lidí a užít si nezapomenutelné chvíle.

Smutné loučení přichází

Hranice překročena, zážitky dobře uchovány v paměti a slzička v oku. Asi nějak takhle opouštím rok toužebně očekávanou návštěvu Ashanu, která mě jen utvrdila v tom, že se na zářijový návrat mohu těšit ještě více.

- Další obrázky z bety naleznete v galerii- Deníček mého putování naleznete zde

Již brzy pro vás budeme mít článek s dojmy z hraní bety.

Daniel "WoLf-Cz" Kremser

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama