Clash of the Stars a napínavý titulák Grznár vs. Luktuma. Kdo je favorit zápasu?
Novinka Clash of the Stars a napínavý titulák Grznár vs. Luktuma. Kdo je favorit zápasu?

Clash of the Stars a napínavý titulák Grznár vs. Luktuma. Kdo je favorit zápasu?

Inzerce

Inzerce

32

Šestý turnaj Clash of the Stars se znovu koná v O2 Universum.

Reklama

Clash of the Stars 6 nabídne jako obvykle hodně nabitou kartu a Fortuna vypsala kurzy na všech třináct zápasů. Jak si očima sázkové kanceláře stojí aktéři hlavního titulového souboje Filip Grznár a Lukáš Tůma?

Grznár vs. Luktuma: Kdo je favorit titulového zápasu?

Turnaj Clash of the Star 6 je jako už tradičně plný velmi napínavých soubojů, v nichž si zápasníci budou srovnávat nevyřízené účty. V případě hlavního titulového zápasu Grznár vs. Luktuma je to ale výjimečně poněkud jinak. Filip Grznár a Lukáš Tůma jsou v osobním životě kamarádi, jakmile se však ocitnou v kleci, neznají bratra. Obzvlášť když jde o pás.

Filip Grznár je oproti většině bojovníků v organizaci zkušeným fighterem, který má za sebou celkem čtyři profesionální zápasy v organizacích XFN a IAF. Ačkoli ze tří z nich odešel coby poražený, pořád absolvoval více duelů v kleci než ostatní bojovníci Clashe. A to je nejspíš jedna z věcí, která z Filipa Grznára dělá kurzového favorita. Na Filipa Grznára je v tuto chvíli u Fortuny vypsaný kurz 1,61, na Luktumu pak 2,09.

Lukáš „Luktuma“ Tůma si je toho také vědom, a tak pojmul přípravu velmi vážně a odjel s kolegyní z Clashe Hankou Gelnarovou trénovat do Thajska. Tam Luktuma okusil i drsný trénink Karlose Vémoly, který mu nedal vydechnout, a Terminátor měl drobné připomínky k Lukášově fyzičce.

„Ta jeho fýza není nic moc, a jestli jde s Filipem titulovej zápas a chce vyhrát, tak musí máknout,“ pronesl Vémola v Tůmově vlogu z přípravy v exotické zemi.

Vsaďte si na Clash s bonusem 1 300 Kč

Šestý turnaj Clash of the Stars se znovu koná v O2 Universum, avšak je možné ho sledovat i z pohodlí domova skrze PPV. Ať už se rozhodnete jakkoli, nepochybně vás čeká obří dávka zábavy a bizáru, ale i zajímavé sportovní výkony.

Organizace a společnost Fortuna chtějí, abyste si turnaj skutečně užili, a tak společně připravily jedinečnou sázkařskou příležitost – navýšený bonus. Když se u Fortuny zaregistrujete se speciálním promo kódem CLASH1300, získáte tak navýšený bonus 1 300 Kč, který můžete ihned využít a vsadit si na svého favorita. Návod na registraci vám pomůže se snáz zorientovat a zjistíte, že založení účtu je jednoduché a zabere pár minut.

18+ | Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama