Členové PS Plus letos na hrách významně uspořili
Novinka Členové PS Plus letos na hrách významně uspořili

Členové PS Plus letos na hrách významně uspořili

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

16
Platformy PlayStation PlayStation 5 PlayStation PlayStation 4

Oblíbenost herních předplatných stále roste.

Reklama

O tom, že se předplatitelské služby ve videoherním průmyslu těší velké oblíbenosti, není pochyb. Ať už se jedná o Game Pass či PlayStation Plus, obě tyto služby zaznamenávají stále větší počet předplatitelů. A není se čemu divit. Každá z nich mnohdy nabízí tituly, které mnohonásobně převyšují měsíční hodnotu, za kterou lze službu pořídit. Magazín Pushsquare provedl přibližný přepočet toho, kolik hráči díky předplatitelské službě PlayStation Plus ušetřili.

Celková hodnota her z nabídky PlayStation Plus byla magazínem vyčíslena na 789,72 amerických dolarů. Při ročním předplatném 60 amerických dolarů jste měli ve hrách téměř 800 dolarů. Oproti loňskému roku, který se blížil k hranici 900 dolarů, tato částka o něco klesla. Přesto se jedná o velmi významnou úsporu. Hráči si tak letos mohli díky službě zahrát takové legendy, jako jsou například Uncharted 4: A Thief's End, BioShock: The Collection, Shadow of the Colossus, nebo Fall Guys. Mezi první PlayStation 5 hry se zařadil i titul Bugsnax, přičemž příští měsíc se k němu přidá i hra Worms Rumble.

Kolekce PlayStationu Plus, jež je zatím dostupná pouze pro konzole PlayStation 5, poskytuje členům přístup k dalším dvaceti zpětně kompatibilním hrám pro systém PlayStation 4. Pokud zvýšíte hodnotu těchto titulů, členové PS Plus na PlayStationu 5 ušetří dalších 474,80 dolarů. Výsledná hodnota je potom natolik velká, že se vám peníze za předplatné mnohonásobně vrátí.

Služba PlayStation Plus nabízí kromě několika titulů i online služby, včetně cloudového úložiště a exkluzivních slev. Společnost Sony chce s novou generací konzolí zaměřit větší úsilí na svou předplatitelskou službu a konkurovat tak společnosti Microsoft, jež na poli herních předplatných dominuje s Game Passem. Ten nedávno dosáhl hranice 15 miliónů předplatitelů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama