Ready or Not Novinka Co čeká taktické Ready or Not v červnu?

Co čeká taktické Ready or Not v červnu?

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC

Zatím ten největší obsahový update.

Reklama

Koncem minulého roku do předběžného přístupu na Steamu konečně dorazila taktická akce a duchovní nástupce série SWAT v podobě titulu Ready or Not od studia Void Interactive, který se zde dočkal opravdu velice pozitivního ohlasu, přičemž se i docela dlouho držel na předních příčkách prodejnosti.

Od té doby tvůrci titul posilují různými aktualizacemi, čemuž se stane i nyní v červnu.

Během tohoto měsíce totiž do hry dorazí (nejdříve do experimentální verze, následně i mezi širokou veřejnost) ta zatím největší aktualizace, která přinese hned několik klíčových novinek, jež se týkají zdejší umělé inteligence.

Těšit se tak můžete na přepracované chování podezřelých, které bude působit živěji a důvěryhodněji. To znamená, že nepřátelé budou moci využívat kompletně nového systému krytí, čímž vaše snažení udělají ještě o něco obtížnější. A není nic horšího, než když na vás vyběhne pohůnek z nezkontrolované skříně. Kromě toho podezřelí budou moci za pomoci této aktualizace předstírat svou smrt, případně páchat sebevraždu na základě vašeho postupu, což zní jako něco, z čeho by si měly ostatní střílečky brát příklad.

Na všechny tyto novinky se můžete podívat ve speciálním video-preview výše.

Ready or Not pořídíte v předběžném přístupu na Steamu za 35,99 eur (890 Kč).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama