co-mam-nainstalovane-na-telefonu-za-hry-kratka-predmluva
Blogy čtenářů Článek Co mám nainstalované na telefonu za hry + krátká předmluva

Co mám nainstalované na telefonu za hry + krátká předmluva

Vtom obyčejném herním zápisku chci upoznornit na neobyčejný přístup při nákupu a neobyčejné a zábavné hry. Prostě co hraju a proč jsem si nekoupil…

Reklama

Vtom obyčejném herním zápisku chci upoznornit na neobyčejný přístup při nákupu a neobyčejné a zábavné hry. Prostě co hraju a proč jsem si nekoupil PSV.

 

 

Proč jsem si vlastně koupil nový telefon.

Když jsem měl před dvouma týdny nějaké ty peníze v kapse,  rozhodl jsem se místo do PC investovat do něčeho přenosného. Abych upřesnil situaci, v té době jsem měl Nokii 500 s 1GHz procesor a prakticky nulovou grafikou. Kde jsem byl rád za běžící Angry Birds. PSV se mi líbilo že za pár kaček dostanu slušný výkon a hezky vypadající hry. Opravdu jsem uvažoval o koupi. Tou dobou mě na twitteru zarazila zprávička že HTC Evo 3D(dále jen Evička) výrazně zlevnilo. V tu chvilku jsem si uvědomil co je pro mne logická volba vzhledem ktomu že v dopravě denně strávím 35-40 minut na záchodě 10 a že mám cca kolem 60ti her na xbox a PC které beru na chatu, k moři a k babičce na dlouhé večery sebou. Ono dostat dvoujádrový 1,2 Ghz procák s nějakejma 3D blbůstkama, optimlním displejem a velmi dobrým systémem je vlastně výhra. Pro PSV je předražené příslušenství a ještě dražší hry. Tímto tahem jsem dostal pro mne kvalitnější konzoli ( ano považuji smartphony za konzole) kde si i já sám můžu programovat a která je mi do života praktičtější.

 

Samotné hry

Počítám že jen kvůli tomuhle- schrnutí mejch top her jste si četli ten otravný prolog, tak tady to je. Her mám jinak nainstalováno o něco více ale tyhle mi přišli jako nejlepší na vypíchnutí v článku. Doufám že se něco nového třeba dozvíte.

 

 

Angry Birds

Kdo by neznal tyhle naštvané ptáky, že? Prakem sestřelujete Paroubky, teda Bémy, teda prasata která Vám ukradla Vaše vejce (žádný odkaz na varlata)

Toto je dle mě elementární hra kterou můžete hrát do zblbnutí vzhledem k tomu že High score se dá vždycky zvěčit. máme tu první díl bez podtitulu které je opravdu dobré, Rio kde zachraňujete v letadlech, v docích a v džungli které se dalo ještě hrát, dle mého nepovedené seasons které se motivuje podle různých svátků a úžasně spektakulární Space kde Vás narozdíl od Portalu gravitace opravdu vtáhne. Jediné co mne na Space opravdu s**e je fakt že levelů pro jiné než Samsung telefony je málo takže hru odehrajete během chvilky. Ale bavit se budete dny.

Angry Birds na Google Play

 

Six Guns

Dobrá hra od Gameloftu která může PC-only hráčům trošku vykompenzovat konzolové Red Dead Redemption. Hra se odehrává v "Arizoně" a "Oregonu" a odehráváte zde nepříběhové questy typu zachrňování nebohých slečen, střelbě z koně, zabíjení nemrtvých v dungeonech, osvobozování vězňů, závodů na koních, vystřílení lokace a střelbě po terčích. Grafické spracování je stejné jako u ostatních Gameloft her díky stejnému enginu a principu kde různé bonusové blbůstky dokupujete za reálné peníze ale platby nejsou zcela nutné. Hra jako rychlovka ve vlaku nebo na toaletě krásně postačí.

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/sR1OIa9Mxo8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Na Google Play

 

GTA III

Portované GTA 3 pro mobily a tablety je nejen skvělá věc ale také i pompézní. Myslím že více není co psát, prostě za stovku velmi hodně muziky.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/PtbUORusNvo" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Brothers in Arms 2 Global Front

Tuto Gameloftí hru si už zas tak zadarmo nezahrajete. Režim mikrotranskakcí je natolik přísný že si budete muset dokupovat levely za reálné peníze. Ale nebojte hodinku si zadarmo zahrajete :) .

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/lj3Y6guWh9A" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Defender II

Jednoduchý defence kde na váš hrad nabíhají z jedné linie nepřátelé a za jejich zabití získáváte peníze a kameny za které vylepšuje kouzla, prvky hradu a kupujete kuše. Nepřátel je pár ale jsou velmi zajímavě graficky pojatí. Postupem hry se zapotíte ale hra vydrží hodiny. Další dobrá záchodovka nebo zabiják nudných hodin ITC.

 

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/DAEj2xN2bqI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

Dungeon Hunter 3

Jednoduchá mlátička která se po iOS dostala i na Android. Dokupujete zbroje, zbraně a další serepetičky a kucháte vlny nepřátel v různých prostředích. Za pár euro si můžete ulechčit postup, dokupovat luxusní zboží apod. Ale pokud umíte hrát nebudete žádné zvýhodnění potřebovat a hra Vás bude stát jenom elektřinu spotřebouvanou na stáhnutí a hraní.

 

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/XCAn6BheKJA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

Coral City

Holčičí grafika? Farmville styl hraní? No a co. hrát se to dá, úsměvné a i občas vtipné dialogy jsou obsaženy a hlavně, hra je to česká a na vývoji se podílela pravděpodobně nejznámnější česká geečka tlamiczka. Hra je to vážně primitivní, dostanete území na dně moře a vy se o něj musíte starat. Opět se dočkáme mikrotransakcí kde si za perly nakoupíte domečky, urychlíte růst kytiček apod.

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/nTAE0wNfWVM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

Stratagus

Emulátor do kterého si můžete dát Blizzardí klasiky Starcraft a Warcraft 2. Ano je to port takže to je s ovládáním obtížnější ale dá se to ovládnout. Hru můžete stáhnout zde, na officiálním marketu neni.

 

 

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/yCPXLuXvbSE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Majesty

Úžasně chytlavá strategie v retro kabátku kde nestavíte stovky vojáků nýbrž jenom pár hrdinů se kterýma se mlátíte přes tuny orků, krysám zombíkům apod. Hru jsem si zamyloval už na Symbianu a je to dle mě ta nejlepší strategie co si zahrajete.

 

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/wOQQlbZe0DA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

Ultimate Spider-Man 3D

 

 

Další gamelofťárna. Tentokrát bez transkací. Je placená ale stojí stopro za to. Hra běží i v ne 3D módu na ne3D telefonech. Jde vidět že oproti free hrám je mnohem propracovanější ale i tak nejde o žádný poklad.

 

 

<iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/htbBkGG2Sak" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

 

Where is my water?

Hezká logická hříčka kde se máte za úkol dostat vodu krokodýlovi který see zrovna sprchuje. Není to nic extra náročného ale stejně jako Angry Birds to velmi dobře zabaví. Free verze obsahuje kolem 30ti levelů. Za připlacení jich dostanete několika násobně víc.

 

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/UnFFWnwOohk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

 

TIP: Pokud můžete, připlaťte si za verzi hry bez reklam. Reklamy totiž používají lokalizaci a internet aby pro Vás navrhli tu nejlepší reklamu a tím žerou často dvakrát tolik než samotná hra.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama