Novinka Co přinese první sezóna pro Age of Empires IV?

Co přinese první sezóna pro Age of Empires IV?

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Windows PC

Hodnocené zápasy, speciální editor a nové výzvy.

Reklama

V říjnu minulého roku dorazil nový a očekávaný díl populární strategické série Age of Empires, který rozhodně ostudu neudělal a přinesl příjemné modernizované válčení pro všechny fanoušky.

Každopádně do hry se aktuálně velice brzy chystá první velká letošní aktualizace, která přinese první sezónu - Festival of Ages.

Ta přidá hodnocené 1v1 zápasy, s nimiž jsou spojené i různé ranky, za něž budete získávat různé odměny. Ovšem odměny dostanete i za plnění různých sezónních výzev.

Každopádně dostupný také bude i speciální Age of Empires IV Content Editor, za jehož pomoci si můžete dle své vůle upravit zážitek z jednotlivých bitev. Lze v něm tedy vytvářet speciální mapy a budovat rozličné a šílené scénáře.

A když už mluvíme o šílenostech, můžete svůj um zkusit na nové MegaRandom mapě. Vyzkoušet ale budete moci i výzvu Art of War: Advanced Combat, která vás má připravit na komplexnější bojové scénáře.

Vylepšení se ale také mají dotknout klávesových zkratek i globálních front stavění.

Pro přesnější informace a detailnější rozebrání chystaného updatu se můžete podívat na speciální vývojářskou diskuzi, kde jednotliví členové týmu změny probírají.

Age of Empires IV můžete hrát na PC (Steam a Microsoft Store).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama