Co se v nejbližších dnech chystá do Assassin's Creed Valhalla?
Assassin's Creed: Valhalla Novinka Co se v nejbližších dnech chystá do Assassin's Creed Valhalla?

Co se v nejbližších dnech chystá do Assassin's Creed Valhalla?

Ondřej Partl

Ondřej Partl

15
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Těšit se můžeme na další titulní patch i event.

Reklama

Assassin's Creed Valhalla má sice už za sebou skoro rok a půl existence, avšak je nutno přiznat, že se autoři o hru stále starají, kdy pořád vydávají různý nový obsah, aktualizace i DLC. Tvůrci každopádně nyní představili první letošní roadmapu, která nabízí ochutnávku toho, co nás ve hře v nejbližších dnech čeká.

Pravděpodobně tedy víte, že 10. března dorazí obří rozšíření Dawn of Ragnarök, které nabídne přes 35 hodin obsahu, budete hrát za Ódina a podíváte se do Svartálfheimu.

Nicméně ještě předtím, přesněji 22. února, dojde na vypuštění aktualizace s označením 1.5.0, která pravděpodobně hru připraví na vydání zmiňované expanze, ale možná přinese i různá dodatečná vylepšení a nějakou tu část nového obsahu? Uvidíme, podrobnějšího představení bychom se měli dočkat v pondělí 21. února.

Od 24. do 28. února posléze bude probíhat speciální bezplatný víkend, kdy si všichni zájemci budou moci hru vyzkoušet zcela zdarma, přičemž dosažený postup se v případě koupě přenese do plné hry. Jedná se tedy o ideální příležitost, jak do hry případně naskočit před vydáním onoho datadisku.

Assassin's Creed Valhalla i rozšíření Dawn of Ragnarök si můžete zakoupit v obchodě Xzone, stejně jako doprovodný merch.

Hra je dostupná pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama