co-vas-ceka-a-nemine-v-prosinci
Blogy čtenářů Článek Co vás čeká a nemine v prosinci

Co vás čeká a nemine v prosinci

Redakce

Redakce

Kromě Vánoc a oslav Nového roku pro vás máme nachystáno spoustu zajímavých článků a soutěží.

Reklama

Kromě Vánoc a oslav Nového roku pro vás máme nachystáno spoustu zajímavých článků a soutěží.

Konec roku se nezadržitelně blíží a s ním i uzavření toho letošního. Dočkali jsme se spousty skvělých her a samozřejmě nemohly chybět ani průšvihy, které nám stále leží v žaludku. O tom ale později...

Dnes pro vás totiž máme něco mnohem zajímavějšího. V průběhu posledního měsíce roku 2011 se můžete těšit na spoustu článku. Největší pozornost si vyslouží blížící se MMORPG Star Wars: The Old Republic od BioWare a EA.

Náš největší fanoušek a specialista Hvězdných válek, Martin "Cvrnda" Cvrček, pro vás chystá nejeden článek. Počínaje dnešním dnem vás právě on bude zásobovat všelijakými informacemi, včetně dnes vydaného článku o herních třídách nebo blížícího se vzpomínkového článku na oba díly Knights of The Old Republic. Zkrátka, bude toho opravdu hodně.

Zapomenout ale nemůžeme i na další hry. Daniel "WoLf-Cz" Kremser pro vás chystá recenzi krvavého Serious Sam 3: BFE a poprat by se měl i se hrami na Nintendo Wii. Michal "Mendys" Maliarov se bude muset vypořádat s nelehkým problémem, na recenzi totiž dostal průměrné akce GoldenEye Reloaded 007 a X-Men Destiny. Náladu mu naštěstí zlepší barevná plošinovka Trine 2. Tak snad z toho nezezelená :-)

Místo by se mělo najít i na recenze 3DS a Android / iPhone her, stejně tak na tematické články a snad nám konečně dorazí strategie Anno 2070.

V prosinci rovněž nezapomeneme na pravidelné soutěže. Po celý rok pro vás shromažďujeme dárky, a pokud mě paměť neklame, měla by tam být i jedna sběratelská edice Might & Magic Heroes VI.

Jo a abych náhodou nezapomněl, nebudete ochuzeni ani o recenzi české PC verze Assassin's Creed: Revelations, a to už dnes. Nezapomeňte si tedy v 18:00 naladit speciální díl Indian TV, kde mezi prvními uvidíte videorecenzi a reportáž z AC Tour.

Za celou redakci vám přeji pohodový prosinec.

Michal "Miky" Burian, šéfredaktor Zing.cz

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama