Co vše je možné vytvořit v GT5
Blogy čtenářů Článek Co vše je možné vytvořit v GT5

Co vše je možné vytvořit v GT5

Michal Drtina

Michal Drtina

Gran Turismo 5 patří bezesporu mezi nejlepší závodní hry této generace. I přesto je hra plná kompromisů a chyb. Dnes vás, ale nezahltím tuny textu.…

Reklama

Gran Turismo 5 patří bezesporu mezi nejlepší závodní hry této generace. I přesto je hra plná kompromisů a chyb. Dnes vás, ale nezahltím tuny textu. Dnes se chci jen s vámi podělit o moje výtvory, které je možné zachytit ve Photo módu v GT5. Photo mód mi poskytl mnoho hodin zábavy a jsem si zcela jistý, že ještě mnoho hodin poskytne. Jen žádám odpůrce GT5, aby se na fotky dívali jako na (ne)obyčejné fotografie nádherných automobilů a nemysleli na to, že byli pořízeny v GT5. Hodnoťte, komentujte, těším se na vaše názory.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mockrát děkuji, že jste si udělali čas na moje výtvory. Doufám, že se vám obrázky líbili a těším se na vaše hodnocení a komentáře. Pokud by někdo měl zájem celé mé album ve FullHD kvalitě naleznete zde.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama