Co všechno jste mohli vidět na mém youtube účtu za poslední 3 měsíce - část 1
Blogy čtenářů Článek Co všechno jste mohli vidět na mém youtube účtu za poslední 3 měsíce - část 1

Co všechno jste mohli vidět na mém youtube účtu za poslední 3 měsíce - část 1

Libor Jary

Libor Jary

Tak jsem zpět lidi a s pěkně pořádnou dávkou videí. Myslím že se máte na co těšit, protože se udíváte k smrti. :D Napadlo mě co kdybych vám vždycky…

Reklama

 

 

Pojďme k věci

 

Tak jsem zpět lidi a s pěkně pořádnou dávkou videí. Myslím že se máte na co těšit, protože se udíváte k smrti. :D Napadlo mě co kdybych vám vždycky tak po půl roce napsal seznam všech videí co sem udělal abych měl taky od vás nějakou tu sledovanost. Byl bych velice rád kdybyste si u mě dali odběr a nebo si mě aspoň přidali do přátel, ovšem to vše záleží jen na vás. Pokud byste třeba chtěli publikovat nějaké video na youtube a nevíte jak na to nebo nemáte účet, klidně mi napiště a já vám jej nahraju. Už pár odběratelů mám.. Tak 200, ale čím více jich bude, tím víc budu mít možností jak si vylepšovat svůj účet. A tím více budu mít sledovanosti, která doposud je více než 700 000 takže bych řekl, že už jsem trochu pokročilejší. Na youtube už žiju něco víc než 3 roky a mám na něj nahraných 728 videí. Časy kdy jsem pouze nahrával videa z mobilu a poté je upravoval v movie makeru jsou pryč a nastal čas na fraps a na sony vegas. Díky těmto dvoum programům ještě můj účet stále žije a právě dnes vám chci ukázat co jsem pro vás vytvořil.  Dost již bylo představování, protože si myslím, že mě všichni znáte víc než byste chtěli a myslím, že po shlédnutí těchto videí budete ještě víc.

 

Cod 6?, ale jistě !

Začínáme prvními videi kdy jsem s JakERem hrál Cod6 a no.. zbytek se dozvíte sami jak nám to šlo :D Abych řekl pravdu měli jsme trošičku menší problémy když jsme začínali, ale vše se vyřešilo po několika odehraných misí. :-D Jak uslyšíte a uvidíte ve videích, spolupráce nám šla "jako od ruky" :D

 

[embed]http://www.youtube.com/v/Nv5VLNXxP-A[/embed]

 

Tímto bych se s vámi rozloučil a těším se na vás opět co udělám dalších 100 videí. A nebojte se.. Za půl roku... To je hned :D Budu se snažit je udělat co nejrychleji. Do té doby se mějte.

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama