Co všechno nabídne VALORANT?
Valorant Novinka Co všechno nabídne VALORANT?

Co všechno nabídne VALORANT?

Michal Jonáš

Michal Jonáš

1
Platformy Windows PC

Další várka informací a obrázků z budoucí taktické online střílečky.

Reklama

Po včerejším představení připravované hry VALORANT tu máme o této týmové multiplayerové online taktické střílečce z první osoby další várku bližších informací. Titul je pod kódovým názvem Project A připravován výhradně pro PC jako kompetitivní zápasy dvou malých týmů pěti hráčů, v nichž vždy jeden tým hraje za obránce a druhý tým za útočníky. V dalším z celkových 24 kol se role vždy otáčí.

 

Co všechno nabídne VALORANT?

 

Úspěch týmu je v zápasech založen na dobrém využívání nadpřirozených schopností postav, správné míře riskování a neohroženém postupu. Po všechna kola jednoho zápasu hrajete vždy za jedinou předem vybranou postavu. Jinou si můžete zvolit až pro další čtyřiadvacetikolový zápas. Hra bude ve své základní verzi bezplatná a hned od spuštění obsáhne pokročilou anti-cheatovací technologii Riot Vanguard, kterou si autoři z amerického studia Riot Games sami po léta vyvíjejí a nasazují ji u League of Legends.

 

Co všechno nabídne VALORANT?

 

Zabití ve hře probíhá klidně v milisekundách, protože už jediný zásah do hlavy prakticky z jakékoli zbraně (i ze základní pistole), může být smrtelný. Proto má zápas tolik kol, jež nikdy netrvají více než několik málo minut. Při zásazích do těla pak i u nejslabších zbraní stačí nejvíce 4 střely na zabití. Vaše postavy jsou unikátní bojovníci ve hře pojmenovaní jako Agenti, kteří mají každý své vlastní nadpřirozené schopnosti a pocházejí z různých koutů světa a kultur.

 

Co všechno nabídne VALORANT?

 

Všechny charaktery si mohou vybírat ze všech zbraní, takže žádný není omezen na určité druhy zbraní. Zbraně si pro své postavy nakupujete mezi jednotlivými koly a nikoli jen mezi zápasy, takže v jedné seanci můžete protočit mnoho různých. Servery hry všem hráčům v zápasu počítají pohyb ve 128 FPS, takže i když máte slabší připojení, váš pohyb se na straně serveru vždy upscaluje na 128 FPS.

 

Co všechno nabídne VALORANT?

 

Od roku 2014 Riot Games s internetovými a serverovými poskytovateli spolupracuje na programu Riot Direct, který je zaměřen na snížení latence u všech online titulů tohoto vydavatele. VALORANT tak bude hostován na 35 velmi výkonných serverových polích napříč celým světem, které mají zaručit alespoň 70 % hráčů z amerického a evropského kontinentu latenci pod 35 ms.

 

Co všechno nabídne VALORANT?

 

Valorant je dále vyvíjen s důrazem na dobrý herní zážitek a co nejplynulejší chod na široké škále počítačů. V 30 FPS má být hra v pohodě hratelná až do hardwarové konfigurace, jež je až 10 let stará. Pro 30 FPS hra vystačí s procesorem Intel i3-370M a sdílenou grafikou Intel HD 3000. Na 60 FPS potřebujete alespoň Intel i3-4150 a grafickou kartu nVidia GeForce GT-730. Pro maximálních 144 FPS je pak doporučena sestava s Intel Core i5-4460 3.2 GHz a nVidia GTX-1050 Titanium. VALORANT si budete moci zadarmo zahrát v beta verzi již v průběhu tohoto léta.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama