Co z nového CoD bylo k vidění za zavřenými dveřmi?
Call of Duty: Ghosts Novinka Co z nového CoD bylo k vidění za zavřenými dveřmi?

Co z nového CoD bylo k vidění za zavřenými dveřmi?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

26

Spousta her se na E3 jako vždycky představovala v komornějším duchu pouze vybraným novinářům, přičemž jednou z nich bylo i Call of Duty: Ghosts.

Reklama

Šťastní jedinci se tak mohli pokochat dosud neviděnou ukázkou, která se odehrávala v hlavním městě Venezuely, Caracasu. Tým Ghostů začínal na jednom z mrakodrapů, na který se dostal slaněním z vrtulníku.

Po vnější straně budovy pak započal sestup do požadovaného patra, přičemž tiše likvidoval nepřátele na každém podlaží. Jakousi rozmanitost zajišťovalo nepředvídatelné chování protivníků, kteří náhodně nahlíželi do místností.

Cílem jednotky hráče byla infiltrace serverovny, kam bylo třeba nainstalovat hackerské zařízení. Uvnitř budovy byla k vidění taky nová funkce nahlížení, kdy se před každým postupem nakukovalo za roh, jestli je cesta volná.

Systém vyklánění přitom bude k dispozici i v multiplayeru, stejně jako možnost střílet jen jednou rukou. Například ve chvílích, kdy překonáváte překážky v cestě. Samozřejmostí pak je i efektivní skluz do krytu, během kterého je ovšem rovněž možné mířit a střílet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama