Code Vein v nové galerii screenshotů
Code Vein Novinka Code Vein v nové galerii screenshotů

Code Vein v nové galerii screenshotů

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

Výraz survival dostává s novou hrou od tvůrců God Eateru jiný rozměr.

Reklama

Konečně jsme se dočkali prvního traileru na chystanou akční hru od tvůrců série God Eater. Dnes se podíváme na novou várku screenshotů z tohoto tajemného a silně podmanivého univerza, které nám bude prostřednictvím hry Code Vein naservírováno.

Všimnout si můžete i společníka našeho hlavního hrdiny, jehož role bude velmi důležitá. Svět hry Code Vein není nijak veselý a přátelský a vy si budete moci společníka vybrat z různých obyvatel Veinu. Díky němu se do hry dostávají i strategické prvky, protože se s výměnou společníka může dost hodně změnit i styl hry.

Akční RPG Code Vein se odehrává v nepříliš vzdálené budoucnosti, v době po tajemné katastrofě, která totálně zničila svět. Mrakodrapy, kdysi symboly prosperity, jsou nyní opuštěné a jsou památníky - hroby - lidské minulosti. Pohromadě drží jen proto, že jsou propíchnuty podivnými Trny soudu. V centru zničené země se ukrývá společenství Revenantů, které si samo říká Vein. Tato pevnost je místem, kde pár zbývajících přeživších bojuje o život. Jsou požehnáním Darem moci, ale stálo je to jejich vzpomínky a navíc žízní po krvi. Když ale dáte průchod své krvežíznivosti, můžete se stát jedním ze Ztracených, ďábelských duchů zbavených posledních kousků lidskosti.

Bandai Namco plánuje vydat Code Vein celosvětově na "hlavní domácí konzole" až v roce 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama