Codemasters končí … v původní podobě
Novinka Codemasters končí … v původní podobě

Codemasters končí … v původní podobě

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

25

Po řadě neúspěchů se vedení společnosti Codemasters rozhodlo přestat štěpit síly a soustředit se pouze na závodění.

Reklama

Z Codemasters se tak oficiálně stává Codemasters Racing, přičemž rebranding by měl proběhnout během příštího měsíce. Zásadní změna s sebou ale logicky nepřinesla jen úpravu loga, ale taky přístupu k vývoji a vydávání her.

Definitivně tak odzvonilo produkování a tvorbě všeho, kde se dělá víc, než jen točí volantem. Co to znamená pro Operaci Flashpoint a Bodycount? Mluvčí vydavatelského domu potvrdil, že firma nemá v plánu v nich pokračovat. Najde se kupec?

Codemasters se už bude soustředit pouze na závodní série F1, Dirt a Grid, které v budoucnu s největší pravděpodobností rozšíří další značky nasáklé pachem benzínu a spálených gum.

„V současnosti se naše pozornost upírá pouze k závodním titulům. Žádné jiné žánry v našich studiích nemají místo. Společně s tím dojde k nárůstu zaměstnanců napříč všemi pobočkami,“ prozradil mluvčí.

Prvním titulem staronové společnosti bude Dirt Showdown, který se na trhu objeví v květnu. Mimo to má prý Codemasters v plánu spustit komunitní portál, jenž bude přehledně sdružovat všechny jejich závodní tituly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama