Commandos 2 HD Remaster hlásí nástup!
Commandos 2 HD Remaster Novinka Commandos 2 HD Remaster hlásí nástup!

Commandos 2 HD Remaster hlásí nástup!

Michal Jonáš

Michal Jonáš

3
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One Apple Mac

A spolu s ním i Praetorians HD Remaster. Bety již zanedlouho.

Reklama

Vydavatel zmodernizovaných Commandos 2: Men of Courage, německé Kalypso Media, ohlásil konkrétní datum vydání této slavné izometrické strategie staré 18 let. Hra bude postupně vydána na Macy, PC, PS4, Switch a X1, přičemž jako první dorazí na PC, konkrétně 24. ledna 2020, a to jako Commandos 2 HD Remaster. Na ostatní platformy hra vyjde v průběhu 2. čtvrtletí 2020.

A ten samý den Kalypso vypustí ještě další vylepšenou hru, válečnou strategii Preatorians HD Remaster, původně z roku 2003. Samostatně budou oba tituly vydány digitálně, ale do krabic se dostanou jako výhodný balíček obou dvou her, který ale nedostanou Macy a Nintendo Switch. Jako bonus pro všechny předobjednávající Kalypso spustí ještě letos, a to od 13. prosince, sváteční předvánoční betu Commandos i Praetorians, jež nabídne už takřka shodný obsah, co pozdější finálka.

 

Commandos 2 HD Remaster hlásí nástup!

 

Commandos 2 HD Remaster za drobné pomoci původních autorů ze španělských Pyro Studios vytváří anglický vývojář Yippee Entertainment, který doposud dělal pouze menší mobilní hříčky. Preatorians HD Remaster zase kutí sice daleko starší a zkušenější australské studio Torus Games, to má ale za sebou spíše jen infantilní hry jako série Hotel Transylvania, Monster Jam a Scooby-Doo. Původní Praetorians přitom vyrobili také v Pyro Studios. Tak se nechme překvapit, jak obě hry dopadnou.

Španělé ovšem pod Kalypso nepatří a navíc se již dávno věnují výhradně filmové tvorbě a produkci mobilních titulů, takže proto pro zmodernizování obou her již nepřipadali v úvahu. Originální verze Commandos 2: Men of Courage, stejně jako odstatní díly Commandos, se stále normálně prodává, funguje i na moderních OS (jen pro vysoká rozlišení jsou nutné jednoduché úpravy) a stojí už lehce nad stovku. Je ale škoda, že se modernizace napřed nedočkala jednička Commandos: Behind Enemy Lines s datadiskem Beyond Call of Duty.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama