Control bude možná součástí nabídky Game Pass
Control Novinka Control bude možná součástí nabídky Game Pass

Control bude možná součástí nabídky Game Pass

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

2
Platformy Windows PC Xbox Xbox Series X|S Xbox Xbox One

Microsoft pokračuje v obohacování své předplatitelské služby.

Reklama

O tom, že společnost Microsoft investuje stále větší částky do svého předplatného Xbox Game Pass a přilákat tak více nových hráčů, se nedá pochybovat. V nedávné době se tak předplatitelé této služby mohli dočkat novinek jako jsou Doom Eternal, nebo Forza Motorsport 7. Rovněž získali přístup k obsáhlému katalogu her z nabídky EA Play. O dalších novinkách, které Microsoft chystá, se společnost vyjádřila skrze fiktivní Twitter účet Melissy McGamepassové, výkonné viceprezidentky oblasti General Video Game Communications. Tento příspěvek následně zveřejnil i oficiální účet Xbox Game Pass.

Control bude možná součástí nabídky Game Pass

„ Ahoj týme,

prvně musím říct, že jste poslední měsíc odvedli skvělou práci! Udělali jsme spousty oznámení, až jsem to sotva stíhala zaznamenávat. EA Play dorazilo na konzole, knihovna cloud hraní (Beta) se rozrůstá ... jo a taky konzole Xbox Series X|S konečně vyšly! Nic vážného.

Ale hádejte co? V prosinci rozhodně nezpomalíme. EA Play dorazí na PC a navíc máme spoustu her! Přidali jsme dokonce - REDIGOVÁNO -, což naši fanoušci nepřestanou zmiňovat (proto jsem vám poslala ten .gif se zlověstným červeným světlem).

Každopádně, všichni už to znáte. Tohle všechno zůstane důvěrné a nezkoušejte udělat cokoliv mazaného (jako vyfotit tento email a zveřejnit ho na Twitter.)"

Samozřejmě se jedná o nalákaní fanoušků pomocí vtipu, ale ono zmíněné červené světlo by mohlo skutečně odkazovat na Control. Pokud bude Control součástí nabídky Xbox Game Pass, mnoho fanoušků a hráčů by bylo nejraději, aby se jednalo o Ultimate Edition. Zatím avšak není nic jisté, tudíž berte tyto informace s rezervou.

Začátkem tohoto roku vyšlo najevo, že edice Control Ultimate Edition bude jediným způsobem, jak získat bezplatný upgrade na konzole nové generace. Pokud jste si zakoupili základní hru a dokonce i všechny DLC, stále nemáte nárok na bezplatný upgrade.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama