Core Keeper prodal milión kopií
Novinka Core Keeper prodal milión kopií

Core Keeper prodal milión kopií

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Linux Linux Windows PC

Odkrývání tajemství "Jádra" zaujalo už pěknou řádku hráčů.

Reklama

Titul Core Keeper od vývojářského studia Pugstorm přistál do předběžného přístupu na Steamu v březnu tohoto roku, kdy se jedná o takový mix Stardew Valley a Terrarie, tudíž jste mohli vyrazit do zdejšího světa (buď v sólu či až v 8 hráčích), kde jste těžili, budovali, bojovali, vyráběli, farmařili a odhalovali tajemství kolem prastarého Jádra (Core).

Hra se záhy setkala s poměrně příjemným úspěchem, kdy si ji oblíbilo velké množství hráčů. A aktuálně už můžeme říci, že jich byl alespoň milión, jelikož se povedlo překonat hranici 1 miliónu prodaných kopií. S přehledem se tedy jedná o nejrychleji prodávaný projekt vydavatelství Fireshine Games.

K dosáhnutí této hranice jistě pomohlo i relativně nedávné vydání prvního velkého obsahové updatu Sunken Sea, který představil nový biom a další novinky.

Autoři posléze samozřejmě komunitě z celého srdce děkují za podporu, nadšení i zpětnou vazbu, která pomáhá formovat samotný směr vývoje.

Připomenout můžeme, že předcházejícími milníky bylo 250 000 prodaných kusů během prvního týdne od vydání, a přes 500 000 kopií během dvou týdnů.

Titul v rámci předběžného přístupu můžete zakoupit na Steamu, a to aktuálně za 11,69 eur, tedy 290 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama