Cory Barlog o DLC pro God of War
God of War Novinka Cory Barlog o DLC pro God of War

Cory Barlog o DLC pro God of War

Yurris CZ

Yurris CZ

30
Platformy PlayStation PlayStation 4

V tuto chvíli žádná rozšíření v plánu nejsou, uvidíme co přinese budoucnost...

Reklama

Letošní duben bez debat patří exkluzivitě PlayStationu 4 – God of War. Veleočekávaný restart série naplnil očekávání většiny fanoušků, někdy i víc než to. Po celém světě sesbíralo God of War překrásné známky a na Metacriticu dokonce dosáhlo nejvyššího skóre v rámci exkluzivního titulu pro PS4. Od nás epická pouť Krata a syna Atrea severskou mytologií dostala v recenzi zasloužených 10/10.

Po výborně napsaném dramatickém dobrodružství by mohl někdo ještě žádat přídavek, třeba v podobě DLC. U většiny úspěšných, ale i méně úspěšných her jsou rozšíření téměř samozřejmostí. V některých případech jsou expanze odhaleny ještě před samotným uvedením hry na trh, což je docela smutné. Hlavní muž vývoje nového God of War, Cory Barlog, sdělil fanouškům plány s DLC.

Podle Coryho slov, které řekl YouTube kanálu Kind Funny Games, se ve hře podařily zrealizovat všechny plány a myšlenky. Tým si nechtěl kvůli rozšířením nechat bokem žádné herní mechaniky, bájné lokace či oponenty ani útržky příběhu, aby hráči dostali kompletní herní zážitek. Což je v dnešní době velmi šlechetné vůči komunitě. Koneckonců Cory vlastně ani žádné plány na budoucí rozšíření neměl, a to je dobře. Takto jsme dostali ucelený titul doslova na zlatém podnose. Ovšem díky obrovskému úspěchu God of War, nějaké to budoucí DLC úplně vyloučeno taky není, třeba po vzoru Horizon: Zero Dawn. Nebo byste raději za několik let uvítali rovnou další díl?

God of War vyšlo 20. dubna exkluzivně na PlayStation 4, s českými titulky. Hru koupíte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama