Novinka Cosmoteer představuje vesmírnou alternativu za RimWorld

Cosmoteer představuje vesmírnou alternativu za RimWorld

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

2
Platformy Windows PC

Vytvořte jedinečné plavidlo, které ovládne hvězdný prostor.

Reklama

Cosmoteer: Starship Architect & Commander patří do kategorie her, u kterých nelze vývoj děje příliš předvídat. Jejich nejvýraznějším zástupcem je bezesporu výborný RimWorld. Ten se však zaměřuje pouze na povrch světů, zatímco jedenáct let vyvíjený titul Cosmoteer vás má v plánu vzít ke hvězdám. Sestavíte v něm totiž svou vlastní vesmírnou loď. A když říkám sestavíte, tak to myslím doslova. Každý kousek vašeho plavidla tu máte možnost definovat, takže jste schopni stvořit kolos různých tvarů a velikostí. V jeho útrobách navíc budou probíhat různá dramata, protože krví vašeho korábu bude posádka zásobující motory a zbraně.

Herním vesmír po němž se budete pohybovat má být gigantický. Zajímavé je, že kromě hry pro jednoho hráče má Cosmoteer: Starship Architect & Commander obsahovat také hru pro více hráčů, což v praxi znamená, že za dobrodružstvím se tu půjde vydat i s kamarády. Za sebe musím říct, že jsem byl uchvácen především samotným formování kosmických plavidel a následnými bitvami, které působí opravdu komplexně. No jednoduše řečeno něco, co bych si rád v budoucnu zahrál.

Společnost Walternate Realities, jež za ním stojí by jej ráda nejdříve vypustila v předběžném přístupu kam by měl dorazit ještě letos na PC. Datum vydání zatím není známo. Hru si však už nyní lze přidat do Wishlistu na Steamu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama