Counter-Strike: Source pod útokem čtenářů Zingu
Blogy čtenářů Článek Counter-Strike: Source pod útokem čtenářů Zingu

Counter-Strike: Source pod útokem čtenářů Zingu

Redakce

Redakce

Společně s našimi věrnými čtenáři jsme řádili v Modern Wafrare 2 a Team Fortress 2, a nyní přišlo na řadu něco trochu víc hardcore. Ne, nebyla to Red…

Reklama

Společně s našimi věrnými čtenáři jsme řádili v Modern Wafrare 2 a Team Fortress 2, a nyní přišlo na řadu něco trochu víc hardcore. Ne, nebyla to Red Orchestra ani Day of Defeat, byla to klasika všech klasik, Counter-Strike. Tak si pojďme rozebrat, jak to vlastně probíhalo.

Need backup!

Tentokrát to vezmeme od konce a začneme mapami, na kterých jsme hráli. Celý match započala mapa stejně klasická jako samotná hra, a to de_dust2, následovala nemálo legendární cs_italy, de_aztech, cs_milita, poté obtížný a trochu odlišný, ale údajně oblíbený Surf, a vše zakončila mapa cs_assault.

A teď už k samotným hráčům. Z počátku se počet zúčastněných ustálil na skvělých šestnácti, což je víc, než jsme z počátku čekali (pak se ale samozřejmě mnozí odpojovali). Pro potřeby Counter-Strike je takový počet perfektní, žádné kolo netrvalo moc krátce ani moc dlouho, a ještě k tomu všichni dbali na vyrovnanost týmů, na auto-ballance se totiž tak nějak zapomnělo. Ve výsledku to ale naštěstí vůbec nevadilo.

The bomb has been defused

Určitě chcete vědět, kdo byl konkrétně přítomen. Tento článek opět pochází od Cvrndy, jenž se znovu rval ve jménu redakce Zingu (Wolf se nemohl dostavit z prostého důvodu, a to že CS nevlastní). Z řad čtenářů pak bojoval Parad!se, Kvip, ShardCZ, Meg.A.Byte, Bonpar, FuRi_CZ, morfin, Runny, Krocan, MEN-X, Hrobař/Houbař, bRyyy, Novarezo, Stig a v průběhu se připojil ještě Silverine, přičemž se hostingu serveru opět ujal Vixi, za což mu už poněkolikáté (ale pořád právem) děkujeme, zvlášť když se hra tentokrát neškubla ani jednou.

Ani v tomto případě nebudeme vyhlašovat vyloženě nejlepší hráče, minimálně v mém případě si však zaslouží poklonu FuRi, jenž byl pro mě opravdu obtížným protivníkem (nepopírám, že dobrými protivníky byli všichni, zas tak mocný „skiller“ nejsem, to ani náhodou). Na druhou stranu byla radost na Aztecu dominovat Sharda. Nic ve zlém, ale ber to jako odplatu za první zápas v Modern Warfare 2. Kdo se směje naposled…Jak ale říkám, nic ve zlém, stejně jsem si to však nemohl odpustit, tohle je prostě věc osobní cti a já jsem rád, že jsem to mohl vyřídit zrovna v Counter-Strike (TF2 se přeci jen na vyřizování účtů moc nehodí).

Opět tedy šlo o nadmíru podařenou akci, a to i přes naše počáteční obavy a protest pár jedinců, kteří tvrdili, že CS nikoho nezajímá. Zajímá, tím si buďte jisti, a tak by snad nemělo jít o poslední zápas v této legendární střílečce. Příště se však těšte na druhou akci v Team Fortress 2, mezi čtenáři je soudě podle ohlasů tolik natěšených hráčů, že je to prostě hotová povinnost. Nakonec tu máme obvyklou galerii, kam z řad čtenářů přispěl svými obrazy Bonpar a Vixi.

Martin "Cvrnda" Cvrček

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama