Crimson Desert odloženo na neurčito
Crimson Desert Novinka Crimson Desert odloženo na neurčito

Crimson Desert odloženo na neurčito

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Na ambiciózní RPG si budeme muset ještě počkat.

Reklama

Jihokorejské videoherní studio Pearl Abyss má za sebou úspěšné MMORPG Black Desert, které je stále aktualizováno a lidé v něm mohou nechat nezměrné množství času.

Každopádně autoři aktuálně pracují na svém dalším, poměrně ambiciózním projektu, jímž je RPG Crimson Desert, které bude zasazeno do svého vlastního univerza a chce nabídnout působivé vizuální zpracování, zábavný soubojový systém a i výpravný příběh.

Titul měl následně vyjít do konce tohoto roku, od minulého prosince bylo však kolem něj poměrně ticho, které bylo prolomeno až včerejší nemilou zprávou, která oznámila odklad vydání na neurčito:

Crimson Desert odloženo na neurčito

"Od uveřejnění ukázky hratelnosti v minulém roce byl ohlas, jenž jsme získali od komunity, hnacím motorem našeho týmu. Chtěli bychom proto poděkovat za úžasnou podporu a nadšení, které jste během odhalení ukázali.

Aktuálně tvrdě pracujeme na Crimson Desert, které se rychle vyvíjí s novými dobrodružstvími a zajímavými zážitky. Nicméně jsme se rozhodli, že věnujeme více času přidání nových nápadů, které ještě více prohloubí a obohatí hru. Proto, abychom byli schopni vytvořit nejlepší možný zážitek a zároveň zajistili zdraví a bezpečnost všech zúčastněných ve vývoji, jsme se rozhodli odložit vydání Crimson Desert. Aktualizované datum budeme sdílet v budoucnu.

Děkujeme za neustálou podporu. Přeje vám a vašim blízkým zdraví a my budeme pokračovat v tvrdých pracích, abychom se všichni brzy mohli potkat v Pywelu.

-Tým z Crimson Desert" - zní oficiální prohlášení.

Nám proto nezbývá jen doufat, že tento čas navíc se pozitivně projeví na výsledku a my se v budoucnu dočkáme parádního titulu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama