CrossfireX odložena
CrossfireX Novinka CrossfireX odložena

CrossfireX odložena

Martin Pritula

Martin Pritula

4
Platformy Xbox Xbox Series X|S

Za odklad může opět koronavirus.

Reklama

Příběhová kampaň pro CrossfireX, kterou jsme naposled spatřili na poslední velké akci Xboxu, byla podle mého názoru jednou z nejzajímavějších her, které se na zmiňované akci objevily. Na titulu pracuje renomované studio Remedy, na první pohled má vysoké produkční hodnoty a mainstreamovou hratelnost, ne nepodobnou Call of Duty, což by z ní mohlo učinit velmi silný startovní titul Xboxu, kterým se CrossfireX ještě v létě zdála být.

Nedostatek nových informací nám ale už delší dobu naznačoval, že vývoj celé hry nepokračuje takovou rychlostí, jakou bychom si představovali. Nyní se vývojáři po dlouhé odmlce rozhodli vystoupit ze stínu a jejich vyjádření si můžete přečíst níže.

Po dlouhém zvažování výzev, kterým vývojářský tým Smilegate kvůli koronaviru čelí, jsme dospěli k obtížnému rozhodnutí odložit vydání CrossfireX na rok 2021.

Odložení hry nám umožní dodat přesně takový zážitek ze hry Crossfire na konzolích, jaký se náš tým rozhodl vytvořit. Více informací vám přineseme později.

CrossfireX vyjde v příštím roce exkluzivně na platformy Xbox Series X/S a Xbox One a nabídne kampaň a hru pro více hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama