Crossout Novinka Crossout od autorů War Thunderu přechází na nový engine

Crossout od autorů War Thunderu přechází na nový engine

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra se brzy dočká významné aktualizace.

Reklama

Společnost Gaijin Entertainment se asi nejviditelněji proslavila free-to-play akcí War Thunder. Na tento titul autoři už v roli vydavatele navázali další free-to-play multiplayerovou akcí s názvem Crossout, kterou vydali v roce 2017. Na rozdíl od War Thunderu, který se spíše snaží klást důraz na realismus, se Crossout vyznačuje o poznání arkádovější hratelností. Zjednodušeně můžeme hru popsat jako postapokalyptickou automobilovou střílečku, která se skládá z PvP i PvE bitev.

Velký prostor přitom vývojáři hry ze studia Targem Games věnují stavbě a vylepšování vlastních vozidel, které by si mohly bez problémů střihnout roli v dalším díle filmového Mad Maxe.

Prostřednictvím výše přiloženého traileru studio Gaijin oznámilo, že Crossout s novou velkou aktualizací přejde na nový engine s názvem Targem 2.0. Autoři slibují, že tato změna výrazně vylepší vizuální i herní zážitek. V oblasti grafiky se hlavní změny mají týkat nasvícení, odlesků, stínů a implementace různých pokročilých efektů.

I přes tyto vylepšení se dle slov vývojářů nezvýšily nároky na hardware, takže si hru budete moci i nadále užít i na slabších sestavách. Aktualizace s přízviskem Supercharged vyjde již 25. října. Samotná hra je k dispozici na PC (Steam), PS4, PS5, Xboxu One a Xboxu Series X/S.

Crossout od autorů War Thunderu přechází na nový engine
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama