Crusader Kings III přináší možnost vytvoření panovníka
Novinka Crusader Kings III přináší možnost vytvoření panovníka

Crusader Kings III přináší možnost vytvoření panovníka

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Windows PC

Jedna z nejžádanějších možností součástí nového patche.

Reklama

Třetí díl středověkého simulátoru vladaře od společnosti Paradox vyšel začátkem letošního září a jednalo se o nesmírně povedený titul, ze kterého měli radost jak fanoušci této série, tak i naprostí nováčci.

Celkové hodnocení kritiků na serveru Metacritic se zastavilo na 91 %, kdy všech zde dostupných 60 recenzí dává jasný palec nahoru. A i hráčské hodnocení je velice přívětivé, kdy třeba na Steamu 92 % všech uživatelů titul doporučuje.

Do hry následně vyšlo již pár opravujících balíčků, řešících různé menší i větší chybky a jeden z takových patchů pak do hry míří i nyní.

Ten má označení 1.2 a název Adept, přičemž do hry přidává velice žádanou novou možnost, jíž je vytvoření svého vlastního vladaře kompletně od píky.

Toto tvoření v sobě samozřejmě nezahrnuje pouze bohaté vzhledové možnosti, nýbrž i rozličné charakterní vlastnosti, které jsou alfou i omegou Crusader Kings. Navolit si taktéž půjde i vaši sexuální orientaci či náboženství.

Přirozeně se kromě toho dočkáme opravy dalších chybek a taktéž přidání dalších menších novinek, jako je třeba speciální "Kill List", v němž naleznete historii všech poprav, vražd a dalších typů úmrtí postav ve hře.

Vylepšení se navíc dočká uživatelské rozhraní a správa vojsk (možnost připojení vašich armád k jiné spojenecké armádě umístěné ve stejné provincii), přidáno bylo sibiřské pohanství jako nová víra, ošklivé charaktery jsou v obličeji ještě ošklivější a taktéž byly upraveny některá pravidla a možnosti, kdy nahota již není pravidlo, nýbrž možnost, takže ji můžete volně přepínat.

Crusader Kings III můžete zakoupit na Steamu či v obchodě Microsoft Store, kde je taktéž hra součástí předplatného Xbox Game Pass.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama