Crysis 2 třetí a poslední pokračování
Blogy čtenářů Článek Crysis 2 třetí a poslední pokračování

Crysis 2 třetí a poslední pokračování

Libor Jary

Libor Jary

Ahojte lidi projížděl jsem si crysis 2 článek a víte na co jsem přišel? No přece na to, že jsem nedokončil všechny videa :D a tak jsem si řekl, že by…

Reklama

 

... zde pokračujte v psaní ...

 

Ahojte lidi projížděl jsem si crysis 2 článek a víte na co jsem přišel? No přece na to, že jsem nedokončil všechny videa :D a tak jsem si řekl, že by přece nebylo na škodu přihodit další videa z multiplayeru, že? Navíc když jsou čerstvý ;) Koukněte, zasmějte se a napište komentáře, které pasáže se vám ve videích nejvíce líbily. Jinak všichni účinkující byli RockMax, CZE ViviCZ, Tirpit, Krocan, Vortax, DreeDexCZ, FuRi_77, Anilam, Amahara, Saix 7X, Flak88.cz a jako poslední JakER, který se nám boužel jaksi nenapojil takže nás jen poslouchal. Poté zjištění, že neměl patchnutou verzi z 1.1 na 1.2 si s námi zahrál a za to se musím omluvit, že nemám záběry, ale za to se můžete dodívat na zbylé videa. Já vám jen popřeji šťastnou podívanou.

 

 

[embed]http://www.youtube.com/v/SdDfhqJCsc8[/embed]

... zde pokračujte v psaní ...

 

Takže tímto třetím blogem končím o Crysis 2 mějte se.

 

Reklama
Reklama

Uživatelský článek

Uživatelský článek se řídí pravidly webu. Obsah vytvořený nebo nahraný uživateli v žádném případě nevyjadřuje názor provozovatele. Za obsah stránek vytvořený nebo nahraný návštěvníky neneseme žádnou odpovědnost.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama