Čtvrtá sezóna dorazí do Fortnite Prvního máje
Fortnite Novinka Čtvrtá sezóna dorazí do Fortnite Prvního máje

Čtvrtá sezóna dorazí do Fortnite Prvního máje

Yurris CZ

Yurris CZ

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One Apple iOS

Konec třetí sezóny neznamená nic jiného, než příchod té čtvrté.

Reklama

Populární battle royale Fortnite se stále těší velkému zájmu hráčů. Třetí sezóna se blíží do svého konce, to neznamená nic jiného než příchod již čtvrté sezóny. Vývojáři z Epic Games opět dávají fanouškům šanci si trochu zaspekulovat. Vydali totiž artwork lákající právě na novou sezónu.

Čtvrtá sezóna dorazí do Fortnite Prvního máje

Na obrázku můžeme vidět dvě nové postavy, tvůrci chtějí zřejmě upozornit na superhrdinskou tématiku. Ženská postava docela připomíná neohroženou Wonder Woman, druhý charakter pak vystihuje klasickou vizi svalnatého mužského superhrdiny. Dále se budeme střetávat i se současným tématem, tedy s vesmírem.

Objekt, ve kterém jsou postavy zvěčněné, jasně připomíná kometu. Podle všeho se jedná o ten samý úkaz, co jsme mohli pozorovat na nebi herního světa. Na webu VG247 si zahrávají i s možností, že právě tato kometa s sebou přinese i nové postavy.

Kdy to vše vypukne?

Třetí sezónu Fortnite završí 30. duben. Pokud máte stále rozjetou některou z týdenních výzev, je nejvyšší čas ji dotáhnout do konce. Čtvrtá sezóna oficiálně vypukne na Prvního máje. Kromě data a artworku žádné další oficiální informace od Epic Games zatím známé nejsou.

Za uplynulých 10 týdnů se děly ve hře velké věci. Hráči obdrželi nové zbraně, vybavení, oblečky, tanečky, byly přidány nové lokace do herního svět a také byly odstraněny vymoženosti, které narušovaly herní rovnováhu. Ale to největší se událo na mobilní platformě - Fortnite zažil úspěšný debut na iOS a lze předpokládat, že brzy dorazí i na Android.

Ceny Battle passu by se měnit neměly, činí 7,99 amerických dolarů. Očekáván je také návrat Battle Bundlu, který okamžitě zpřístupní některé outfity, kluzák a bonusové zkušenosti, cena by měla činit 19,99 dolarů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama