Čtvrthodinka anglické verze Hatsune Miku: Project Diva X
Novinka Čtvrthodinka anglické verze Hatsune Miku: Project Diva X

Čtvrthodinka anglické verze Hatsune Miku: Project Diva X

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Koukněte se na E3 trailer a na PlayStation 4 verzi hry, která byla prezentována na E3.

Reklama

Letošní E3 byla plodná i co se týče hudebních her. Jednou z těch, které jste zde mohli vidět je i Hatsune Miku: Project Diva X pro PlayStation 4. Tvůrci si pro účely výstavy připravili nový trailer a server GameSpot pak následně uveřejnil 15 minut dlouhé anglické gameplay video, pořízené přímo na výstavě.

Hudební hra Hatsune Miku: Projekt Diva X nabízí nově i příběhovou linii. V ní budete spolu s Miku a jejími přáteli plnit různé žádosti a úkoly a při tom také prozkoumávat pětici Cloudů, které tvoří jejich svět. Fanouškům série Project Diva, a také úplným nováčkům, nabídne hra 30 skladeb a téměř 300 modulů (což jsou vlastně jen kostýmy).

Hatsune Miku: Projekt Diva X v Japonsku vyšla prozatím pouze PS Vitu, PS4 verze zde vyjde 25. srpna a v Severní Americe bude v obou verzích k dostání od 30. srpna.

Pokud vás zajímá, jestli se tato hudební hra dostane také do Evropy, máme pro vás dobrou, nebo špatnou zprávu. Podle toho, jak se na ni díváte. V jedné z epizod pořadu Sega Central pro Evropu, byl vznesen dotazm zda tato hra vyjde také v Evropě. Komunitní manažer Dan Sheridan sice řekl, že jsou nadšeni z reakcí evropských fanoušků na vydání hry v Americe, ale že stále hledají způsob, jak ji vydat i v Evropě. Snad jej naleznou dostatečně rychle.

E3 2016 trailer

gameplay video

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama