Cult of the Lamb Novinka Cult of the Lamb oslavuje milión

Cult of the Lamb oslavuje milión

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Navíc se můžete podívat na novou ukázku s nadšenými úryvky z recenzí.

Reklama

Devolver v minulém týdnu vypustil do světa nový herní projekt studia Massive Monster, a to v podobě roztomilého kultistického manažeru říznutého roguelite prvky jménem Cult of the Lamb.

Příjemnou zprávou hlavně ale je, že se jedná o počin věru povedený, kdy díky svým kvalitám, a pravděpodobně i vynikajícímu vizuálu, se aktuálně může chlubit tím, že si ho během prvního týdne zahrálo více než milión hráčů.

Dosáhnutí tohoto milníku pak autoři oslavili i vydáním nové ukázky (v náhledu), v níž naleznete úryvky z nadšených světových recenzí.

Kromě toho navíc bylo přislíbeno, že tvůrci budou projekt i nadále vylepšovat, kdy dojde na různé opravy, úpravy i dodatečné obsahové aktualizace, tudíž se fanoušci jistě mají na co těšit.

A samozřejmě si můžete přečíst recenzi i naši, kdy nás titul taktéž okouzlil, díky čemuž si odnesl nádherných 8 bodů z 10 a verdikt:

"Cult of the Lamb v sobě míchá zábavný koktejl nejrůznějších mechanik a prvků zabalených do okouzlujícího kabátce, který oplývá věru nemalou mírou chytlavosti, díky níž rádi odpustíte i lehce nastupující repetitivnost v pozdějších fázích hry a zatím v podstatě neexistující endgame či menší variabilitu zbraní."

Hra je dostupná pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama