Cuphead vyjde na další "platformě". Tou budou automobily Tesla
Cuphead Novinka Cuphead vyjde na další "platformě". Tou budou automobily Tesla

Cuphead vyjde na další "platformě". Tou budou automobily Tesla

Michael Zeman

Michael Zeman

1
Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Hardcore hra Cuphead z roku 2017 se chystá na další platformu, kterou budou automobily Tesla.

Reklama

Hra Cuphead je momentálně dostupná na mnoha zařízeních. Zahrajete si ji na počítači s Windows i macOS, konzoli Xbox One i na Nintendu Switch. A brzy se k tomuto výčtu přidá i další - velmi neobvyklá - platforma. Půjde o automobily Tesla a jejich integrovaný počítačový systém.

V Tesle si už od října minulého roku můžete užít některé staré klasiky od Atari, ale s tím se CEO společnosti Elon Musk nechtěl spokojit. V nedávném rozhovoru prozradil, že už nějakou dobu spolupracují s vývojáři ze StudioMDHR, kteří stojí právě za Cuphead. Hra je prý připravena a běží na Modelu 3, Modelu S i Modelu X a majitelé těchto vozů by se jí měli dočkat během léta tohoto roku.

Portu do vozidel pomohl i fakt, že Cuphead běží na enginu Unity. Právě ten totiž Tesla zprovoznila na systému ve svých autech. Je tedy možné, že se podobných oznámení dočkáme i u dalších her, které využívají právě tento herní engine. Budoucnost cestování autem tak vypadá čím dál lépe, když vezmeme v potaz brzký příchod autopilota a právě přítomnost her.

Recenze Cuphead: Jedinečná plošinovka s úžasnou hratelností, krásně navrženým světem a audiovizuálním zpracováním. Vysoká obtížnost vás navíc přiková k obrazovce a nedovolí vám přestat, dokud Cupheada nedohrajete - 9/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama