Novinka Curse of the Dead Gods brzy v plné verzi

Curse of the Dead Gods brzy v plné verzi

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Autoři představili datum, kdy se dočkáme plné hry.

Reklama

Curse of the Dead Gods je parádně stylizovanou a zábavnou roguelite záležitostí od vývojářů z Passtech Games a vydavatelů z Focus Home Interactive.

Titul je již téměř rok v předběžném přístupu, přičemž vy si můžete přečíst naše poněkud netradiční dojmy z prvotní verze hry zde.

V rámci tohoto času tvůrci své fanoušky obohacovali pravidelnými updaty, které přidávaly poměrně pěkné množství nového obsahu, kdy třeba v listopadu dorazila předposlední velká aktualizace s názvem The Eagle's Spire, přidávající zcela nových chrám s novým prostředím, pár nepřátel, dva šampióny či jednoho bosse.

O jeho obsahu si můžete detailněji přečíst v našem starším článku.

Každopádně už v té době jsme věděli, že tato aktualizace značí končící cyklus předběžného přístupu, kdy další update bude znamenat vydání plné verze hry s označením 1.0.

A na onu plnou verzi už nebudeme muset čekat dlouho, jelikož přišel čas na oznámení data vydání, které bylo nastaveno už na 23. února, kdy se dočká PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Vy se tak můžete podívat na novou ukázku, která tuto skutečnost oznamuje (v náhledu).

Curse of the Dead Gods brzy v plné verzi

Na závěr si pak dovolíme upozornit, že s příchodem plné verze dojde i na zvednutí ceny. Podle vývojářů tak máte čas do 22. ledna (podle nás se jedná o chybu a je myšleno 22. února) si titul zakoupit za stávající cenu, a to za 17,99 eur (480 Kč).

To samozřejmě můžete udělat na Steamu.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama