Cyberpunk 2077 se díky nové verzi známé modifikace dočkal grafických vylepšení
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 se díky nové verzi známé modifikace dočkal grafických vylepšení

Cyberpunk 2077 se díky nové verzi známé modifikace dočkal grafických vylepšení

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

5
Platformy Windows PC

Obsáhlý mod je k dispozici zdarma.

Reklama

V březnu letošního roku se Cyberpunk 2077 dočkal vydání modifikace HD Reworked Project, která vylepšila grafiku v čele s texturami. Za modifikací stojí autor s přezdívkou Halk Hogan PL, který na sebe poprvé výrazně upozornil stejnojmenným modem pro třetího Zaklínače. Ten zaznamenal takovou popularitu, že se dokonce při vydání kompletní edice hry stal v rámci aktualizace její oficiální součástí.

Halk Hogan se v poslední době kromě dalších projektů nadále věnuje vylepšování Cyberpunku 2077 i nově vydaného rozšíření Phantom Liberty. Výsledkem je nová verze zmíněné modifikace HD Reworked Project s číslem 2.0. Druhá generace modu přináší kompletně přepracované textury prostředí i jednotlivých objektů. Navzdory těmto změnám kladl autor dle svých slov zároveň důraz na snesitelnou hardwarovou náročnosti, díky čemuž by si hru s implementovaným modem měli užít i majitelé standardních herních sestav.

Modifikaci Cyberpunk 2077 HD Reworked Project 2.0 si můžete zdarma stáhnout na stránce NexusMods. Níže naleznete ukázkové video.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama