Cyberpunk 2077 v záznamu první epizody Night City Wire
Cyberpunk 2077 Novinka Cyberpunk 2077 v záznamu první epizody Night City Wire

Cyberpunk 2077 v záznamu první epizody Night City Wire

Johny

Johny

19
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

V první epizodě: nový trailer, nový gameplay a rozhovor s vývojáři.

Reklama

Aktualizace: záznam proběhlé show si můžete pustit na oficiálním Twitchi hry.

Původní zpráva:

Pokud také netrpělivě očekáváte akci Night City Wire, kterou bude zítra pořádat CD Projekt RED, kde se dovíme další novinky o jedné z nejočekávanějších her letošního roku, tak vás následující informace potěší. Oficiální účet hry na Twitteru sdílel příspěvek, kde je zmíněn čas konání eventu a obsah, na který se fanoušci hry mohou těšit.

Night City Wire bude možné sledovat ve čtvrtek od 18:00 na oficiálním Twitch kanále CD Projektu RED. Tato první epizoda Night City Wire potrvá 25 minut a hráči se mohou těšit na zcela nový trailer, gameplay z nejaktuálnější verze hry a rozhovor s vývojáři hry, kteří více popíšou jeden z herních prvků - braindance.

Braindance je v podstatě taková velmi vyspělá virtuální/alternativní realita, kterou člověk může využívat k prožívání svých nebo cizích vzpomínek, či k zábavě. Uživatel dokáže cítit vůně v dané vzpomínce, ba dokonce pociťuje stejné emoce nebo má stejné myšlenky jako osoba, které vzpomínka patří. Braindance v "akci" jsme mohli vidět v traileru z E3 2018 a zmínku o něm jsme mohli postřehnout v 48 minutovém gameplayi ze hry z roku 2018. Jakou bude mít roli braindance ve hře a jak bude fungovat, se nejspíš dozvíme zítra.

GOG.com také odteď rozdává zdarma concept arty, wallpapery, plakáty, obrázky a další materiál s motivy Cyberpunku 2077. Giveaway najdete zde.

Cyberpunk 2077 vychází 19. listopadu na platformách PC, PS4 a Xbox One. Majitelé Xbox One a PlayStation 4 verze obdrží verze pro next-gen konzole zdarma. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz.

Cyberpunk 2077 v záznamu první epizody Night City Wire
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama