Cyberpunk: Edgerunners - anime ze světa Cyberpunku 2077
Filmy/Seriály Cyberpunk 2077 Článek Cyberpunk: Edgerunners - anime ze světa Cyberpunku 2077

Cyberpunk: Edgerunners - anime ze světa Cyberpunku 2077

Ondřej Partl

Ondřej Partl

10

Pracuje na něm studio Trigger a dočkáme se ho na Netflixu.

Reklama

První epizoda Night City Wire, tedy cyklu, jenž nám blíže představí hru Cyberpunk 2077, je za námi a během ní jsme se dočkali jednoho překvapení, kdy byla ohlášena anime série, zasazená do univerza této hry.

Ta ponese název Cyberpunk: Edgerunners a bude se jednat o desetidílný příběh, jenž pojednává o pouličním dítěti, které se snaží přežít ve městě, které je závislé na technologii a tělesných modifikací. A jelikož tento život není lehký, rozhodne se přidat do řad speciálních žoldáků, kterým se říká edgerunneři.

Producentem seriálu bude samotný CD Projekt RED (kreativní tým složen z lidí, kteří pracovali na Zaklínači 3), zatímco za animací bude stát japonské studio Trigger (Kill la Kill, Little Witch Academia či BNA: Brand New Animal, které bude mít premiéru brzy na Netflixu). Režisérem se stal Hiroyuki Imaishi (Kill la Kill, Promare), kterému bude po ruce Masahiko Otsuka jako pomocný režisér (Gurren Lagann a Promare), jenž však společně s Yoshiki Usou sepíše i scénář. Podobu charakterů bude mít na starosti duo Yoh Yoshinari a Yuto Kaneko, kteří pracovali na Little Witch Academii.

Tím nejvýznačnějším jménem se pak pro nás hráče stává skladatel Akira Yamaoka (tvůrce soundtracků do Silent Hill série), který se zde postará o hudební doprovod.

Na anime se můžeme těšit v roce 2022, kdy by mělo dorazit na streamovací službu Netflix.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama